Well well,





Uch känner mig hemsk som inte skriver lika mycket längre. Speciellt då jag tittar på min besökarstatistik och ser att det dagligen är en hel del som läser och fortfarande hoppas på mig!
Jag har inte gett upp jag lovar, bara det att jag är inne i en lite allmän svacka och då känner jag inte att mitt skrivande ger så mkt till bloggvärlden. Det är i och för sig inte det som är huvudsaken, utan egentligen borde jag väl göra för att jag själv känner att det ger mig något!

Well well.
Helgen har varit mysig och lugn, träffat Oscar en del och nu är jag hemma hos mamma.
Har bakat ett pepparkakshus och spelat guitar hero med Alex. En mysig dag!



Otroligt vad tiden flyger och nu är julveckan på ingång. Jag hoppas verkligen att den blir superhärlig för alla.
Själv, just nu, känner jag nog att det tar mer kraft än vad den ger.. Tråkigt nog.
Men det finns hopp om det :)






E.

Ojoj

Oj, nu har man inte precis varit i farten med att blogga, men det kan man inte alltid ha ork med.. Jag pluggar på och det känns nice just nu. Med bra musik och ett energiknippe till sällskap kan det inte gå dåligt! Idag har jag även kommit på att jag kan använda de snabba internetet hemma.
Dumma jag som sitter med ett slowfuck-telenor-internet.

Iaf, jag sitter även en del och skriver på en berättelse som jag kanske i framtiden skulle vilja publicera som en bok.
Lite kul.
Får la se hur det blir med det! :)


E.

WAKE UP.





Trött, trött, trött.
...Och ändå kan jag inte sova mer. Har en himla massa att göra och jag ska snart sätta igång.
Ni vet då man inte kan somna på kvällen för att man tänker igenom allt som ska göras inom en viss tid, helst så snabbt som möjligt. Sen när man till slut somnar drömmer man om allt som ska göras och till slut vaknar man alldeles för lätt och för tidigt.
Aaaja, men man måste även se de från den ljusa sida; Det är ju roligt att ha saker att göra!

Får bli att överleva med kaffe idag och bara hoppas in i det sista att Tarantino kännr sig lika trött så att han sover mesta dels. Fick iaf en mysig morgon, Tino kommer till mig och lägger sig över min hals sen kryper han runt och lägger sig med huvudet på kudden bredvid mig :) Sen har vi gos-stund!







E.

Piano.



Jag hittade den här videon för väldigt väldigt länge sen då jag blev som på nytt förtrollad av pianomusik.
Piano musik är det mest mysiga att lyssna på och om jag på något sett kunde få tid för det och kanske råd så skulle jag vilja lära mig det, lära mig det bra!

Mamma har berättat att som liten ville jag väldigt gärna börja spela piano men det blev visst inte så, kanske försvann intresset lika snabbt som alla andra små hobbysar man hade som liten.
Minns dock att vi hade ett fint vitt piano då vi bodde i Tyskland.

I framtiden ska jag lära mig det och i mitt framtida hus ska jag få plats med ett stort vitt vackert piano.
Därifrån ska de finnas en fin utsikt över ett vackert landskap eller hav, & pallen jag sitter på ska vara stor nog att få plats med min rumpa och en till. Kanske plats för mitt barn, för jag ska sedan lära dem...






E.

Sol-lotion & en God jul Tack!



Jag tror inte att jag skulle tacka nej till en Jul på stranden iår faktikst! Just nu är jag grymt osugen på att fira jul överhuvudtaget, jag gillar verkligen alla goda lussekatter och glöggen, även ljusen i alla fönster men åååå gud vad tråkigt vädret är.
En jul på beachen, Ja tack lätt!



E.

Med kärlek och vitlök så ska jag bli frisk.



Idag har jag försökt att kurera mig. Ätit vitlök (uuurk!) och drukti ProViva, det blir nog lite bättre med förskyldningen tills imorgon. Det MÅSTE bli bättre tills imorn, ska till Halmstad på Handledar möte då och det vill och ska jag bara inte missa.
Har även kollat lite film, som visade sig vara en riktig "Må bra"-film, HairSpray. Faktikst jätte mysig. Inte en topp klass film men den var glad och mycket musik vilket man behöver när de är så grått ute! :)

Åh, nu kom pappa hem med lite kyckling-gryta från Margareta och en Julmust, tror mig att det nästan är min första julmust för året. Aldrig varit så förstjust i det egentligen, men för pappas skull ska den väl slinka ner. Tack vare min förskyldning känner ja inte så mycket smak nu ;D


E.

Andra advent,

Här går tiden ännu mot mörker medan alla människor tänder sina små lyktor och ljus i fönterna! Det är faktikst rätt mycisgt tycker jag, det är bara fortfarande den ständiga längtan efteter snö som inte uppfyllts :( Men vi kan fortfarande hoppas på ett mirakel till Jul eller nyår! Jepp.
Nu sitter jag här hemma i köket och tittar på när pappa lagarAmerican Pancakes och Bacon, samtidigt som det (såklart) lyssnas på Frank Sinatra i bakgrunden. Känns som en rätt bra söndagmorgon! Det som är lite små roligt (neee) är att jag har fått en släng av en ordentligt förskyldning. Har ridit tre gånger den här veckan, och jaa jag är klär inte på mig tillräckligt helt enkelt så att jag har varit kall när vi varit ute långa rundor i skogen och nu har jag en mega snorig näsa och hals ont :( Buhoo.
Jag litar på att ProViva och Pancakes ska göra slag i saken. Ingen tvekan om att jag inte vet att jag lever iaf :)
Att hitta en lägenhet i Ängelholm har bevisligen visat sig vara ett projekt i sig och något man måste kämpa för, efter att ha haft sådant flyt i Hstad och Gbg blir man orolig när det sen känns som man måste sitta fast i en kö flera månader. Men men thats life!


Ha en fin andra advent!
E.

Snurrsnurr, filleduttan snurr...



Jag vet inte riktigt vad det är men jag mår väldigt bra idag. Innan i morse var jag lite små purken men sen tittade jag på en film och det gjorde mig glad. Filmen var inte så fasligt bra men den var fin på något sett och fantasin i filmen fick mig att fundera en hel del. Fantasi. Nått av det bästa som finns.
My head is spinning around.

Det är mitt STORA problem, jag suger på att leva i nuet och tänka att det man vill ska hända kan ske, men allt som oftast tar det tid. Jag vill ha allt NU NU NU, fan annars blir jag olycklig. Ibland kan jag må skit bra just nu, och då är det klart okey. Sen ibland vill jag att det ska ske en förändring, en förändring för stor föratt det ska ske på en timma och då blir jag galen! Drömmer drömmar om att jag ska ledas fram på en väg till McDreamy, att min hjärta ska slå i takt med en colibris vingslag, en längtan så stark att jag skulle kunna vandra barfota över brännande het sand och fruset vatten, förvandla vardags-tristessen till stjärnstoft och lyckliga färger med bara en blick. Jag tror på det. Jag tror på att en dag så mår man så bra och man trivs till hundra med sig själv att allt man rör vid då blir till ens eget bästa.




E

SpagettiErika.

Joodå, och då satt Erika på hästryggen igen :) Helt otroligt fantastiskt och hon känner att hon börjar hitta så lugnt och stillsamt tillbaka till sitt liv!
Igår träffade hon en gammal vän som hon gick armkrok med genom hela högstadiet, medan hon kämpade med studierna. De hade inte setts sen dryga tre år tillbaka och nu så var det dax att snacka minnen över en kaffe och kaka. Denna gamle vän, heter Frida, och hon fick äran att sköta vår gamla NO-lärares hästar. Och nu kanske Erika är påväg att bli stall-tjej nr 4.
Fruktansvärt roligt! Som Frida sa: " Det ser ut som du inte har gjort annat ", jaa det måste vara menat för mig!
Å vad happy jag är, men min kropp är trött och jag tippar på att mina lår och rumpan kommer att värka imorn! Goott!


Lussekatt & Glöggte-dax med papi!

E.

Vitt?

Pratade med Linda i telefon igår. Hon pluggar och bor ju i Östersund, och hon berättade att dom hade flera decimeter av snö och det var såå juligt! Jag blir så avis, vill med ha de kallt och mycket snö här...men frågan är om vi kommer få det överhuvudtaget. Måste kännas lustigt för henne med att till julen åka hem till Skåne när man varit bland snömys och byggt upp en jätte jul stämning. Gaah.



E.

I will turn, I will turn your tide.



Verkligen en skit bra låt!!


E.

Var är snön?



Nu har jag tittat på första avsnittet av årets julkalender. Jag måste då säga att det känns liite som en besvikelse, hittills, men det kan ju bli bättre så klart. Den var inte alls mysig på något sätt, kändes väldigt sterilt och fyrkantigt! Ack ja, jag hoppas på att det blir en bättre utveckling helt enkelt.

Idag har jag pluggat en del, varit inne i Äholm & hälsat på Faster och gått lite på stan. Har även kommit underfull med att min hund allt som oftast låter som en kalkon och han har förälskat sig i värmefläkten. Har ligger framför den nästa hela tiden när han är inne, först lägger han rumpan mot och sen vänder han på sig och lägger nosen mot den. Konstig hund.

Börjat mitt letande på nytt efter en nyårs-klänning på tradera. Hittade en skit snygg men den är dyr, får helt enkelt skrapa ihop för den vill jag HA!


E.

December, redan,,



Jaahaa, då var det redan December månad. Årets sista månad enligt den gregorianska kalendern, sista månaden på 2008, endast 31 dagar kvar till Nyårs afton. Ojoj, vad tiden bara flyger fram. Men jag tycker det känns bra. Har redan ett antal nyårslöften jag ska inviga och uppfylla, berättar mer om dem när jag har finslipat dom lite =) Man vill ju inte bli besviken om man inte lyckas följa dem sen!

Idag har jag hunnit med massor hittills, jätte jätte mega skönt måste jag säga.
Har satt igång att pyssla lite på mitt nya projekt, kan nog bli jätte intressant och skoj, sen har jag sagt upp lägenheten i GBG, nu är det bestämt & officiellt. Bara att hitta något här hemma :)

Igår, tag jag och en gammal kompis upp kontakten. det var väl aldrig riktigt meningen att vi skulle tappa den. I Högstadiet var vi väldigt tighta, umgicks nästan dag som natt sen nr vi slutade och vi började på olika gymnasium så---poff--- hördes vi inte mer. Nu ska vi ses igen och det ska bli så grymt roligt!!

Åå, dumma jag, missade första delen av årets julkalender. Ville verkligen se den imorse, mysigt att gå upp tidigt, dricka varm choklad och äta en lussekatt. Även om snitt åldern på att kolla Julkalendern är 8 år, måste man ju bara följa det. Får se den ikväll, Skägget i brevlådan heter den och komikerna Anders & Måns tar del av den. Tror Måns har skrivit manus och Anders är med i serien... Kanske kan bli riktigt kul!


E.

RSS 2.0