Happy day!

Happy dag, Idag är jag hemma hos mamma i Båstad och det har varit supermys. Vi har först varit ute på lång lång promenad med vovvarna sen så har vi handlat lite och ätit gooott!¨
Nu måste jag hoppa in i duschen sen ska jag ta tåget till Halmstad och ha lite skoj ikväll, passa på när mamma kan passa på Tino =)
Åååå vad kul detta ska bli :)

Vissa förmåner om man ger blod!



Alla borde gå och ge blod tycker jag. Det ökar ens goda samvete plus att det ger vissa förmåner. När jag var där i förra veckan fick jag en lapp så att jag kunde gå och ta ut två biljetter till IFK - Djurgården matchen den 3:dje November, är inte det hur gött som helst!? Ska ge biljetterna till brorsan för han uppskattar det, så får vi se om det blir vi två som går eller om han dra med en polare ist.
Meen iaf, Såå idag var det sista dagen för mig att knalla bort till Blåvit shoppen och hämta ut dom. Blev en låång promenad med Tarantino och han blir bara duktigare och duktigare. Många som stannar och gullar lite och då blir han extra happy men nu är han heeeelt utslagen :)




E.

På resande tass,,



Tidiga morgnar nu för tiden.. man vaknar av en blöt puss sen är man pigg och på topp! Nu är det snart helge, äntligen. Ska till Mamma idag i Båstad så det ska bli mys mys. Först ska det pluggas lite så Cicci och Ida kommer snart hit. Sen ska jag och Tarantino åka tåg tillsammans dit, till Båstad, och det blir hans första resa med tåg, hoppas inte att han pooopar ner hela kupeén :)
Funderar också på hur jag ska göra mer i helgen. Det är tentafest i Halmstad och jag skulle ju såå gära vilja gå en kväll, men samtidigt så har jag ju min lille plutt nu och de är inte säkert att gammel matte har lust att passa honom en hel kväll... Aja, vi få la se men jag ska göra mitt yttersna föratt komma och ha lite kalasigt!! :D


E.

Happy 90210,,



Äntligen, efter ett litet uppehåll är New 90210 tillbaka. Håller på att tanka ner de 8de avsnittet. Happy!

Please Mr Jailer.

Ett litet till-lägg till de förra inlägget om Cry-baby.
Filmen är ju lite av en musikal film och denna låten är bland annat med och jag tycker det är en grymt bra låt!




E.

Cry-Baby!



Idag har jag sysselsatt mig med att vara ute med Tarantino i det fina vädret sen har vi myst i soffan framför Cry-Baby. Jag minns att när jag köpte den filmen och kollade på den för första gången var det på grund av att The Hot stuff Johnny Depp är med i den och det är en av hans första filmer han medverkade i innan han blev nått, om man säger så. Den är egentligen inte särskilt bra men lite underhållande en Onsdageftermiddag som denna :)
Varför jag nu ville titta på den igen är föratt Traci Lords är med i filmen också. Jag skrev i ett inlägg tidigare i veckan att jag läser hennes bok nu. Den som handlar om hennes dramatiska och rätt hemska uppväxt sen hur hon kommer på fötter och hittar en mening med livet. I boken skriver hon även om när hon var var med under inspelningen av Cry-baby och så en massa skit runtomkring så nu kunde jag titta på filmen fast ur en annan synvinkel.. intressant.




Är nu grymt sugen på att beställa en Cry-baby T-shirt..


Sååå jävla snygg!



E.

Onsdag!

Idag känns det som jag sagt femtioelva gånger Nej!! till Tino. Han börjar bli en sån trottspelle nu så det är inte alltid lätt att behärska :) Jag kan knappt gå in i duschen förrens han ylar på mig utanför.. puuh! Fick nyss flytta ner på golvet föratt skriva här, annars slutar han inte bita på mina tår och alla sladdar.. Uppmärksamhet verkar vara A & O i den åldern.(Kvittar nog om det är en han.hund eller en han-människa, mycket uppmärksamhet ska dom ha :D ) Nått han väldigt snabbt ska få lära sig att han inte kan få hela tiden för då kommer jag nog ha och göra med en gnällig mammapojke ett bra tag!


Me miss Halmstad!


Nå, som ni vet var dagen igår inte tipp topp.. Nja idag känns det lite bättre men har ändå lite ångest över saker som jag inte borde tillåta mig ha ångest för. Den där jävla ångesten vill jag bara kassta i väggen, lägga i en gyttjepöl och stampa & hoppa på tills jag är tillfredställd. Slippa känna den, jag tror verkligen att det krävs någon sorts förändring föratt den ska försvinna. Förmodligen uppstår den endast föratt jag själv är en jävla mes som inte tar tag i saker och förändrar det som får mig att må lite pyrt. Men jag tror på att saker alltid löser sig och det gör jag även idag, hoppet är absolut de sista som lämnar mig! Sure, att saker och ting kan vara lite tufft nu men Soo What I'm still a rockstar så jag kommer fixa det :)




Nu ska jag ut en svängis med Tarantino, fint väder så det bli en skön promenad!

E.

Hata v.s Älska



Go'kväll Allihoppa.
Ännu en dag jag varit dålig på att skriva men jag är inget jätte blogg proffs och vissa dagar känns de mindre viktigt helt enkelt, även om det allt som oftast är väldigt roligt attt dela med sig av vardagsbetraktelserna man upplever.

Idag har varit en lång dag, varit i skolan, fixat hemma, lekt och myst med Tino samt har jag varit lite ledsen. Vet dock inte riktigt vad det är. Allt är egentligen väldigt bra men jag är så grymt omotiverad i skolan just nu att jag faktikst mår dåligt av det. Sen får jag sånna 'längtans' känslor ibland, och idag har jag haft det för Halmstad. När jag åkte till skolan i Halmstad idag kände jag hur mycket jag verkligen saknade de och jag önskade bara att Tino kunde komma flygandes med sina fina öron så vi kunde stannat där ett tag. Behöver mina vänner som är där och stadens storlek är inte så pjokig ändå. Många gånger tänker jag och vet att jag haft otrolig tur som har denhär lägenheten här i Göteborg, jag är absolut inte ensam men jag känner mig mer ensam än någonsin vissa dagar. Varför vet jag inte riktigt.
Okey, inte så ensam nu längre när jag har Tino men ni vet, allt det där sociala. Är jag dum som har flyttat hit och redan känner en längtan tillbaka söderut? Vem vet inte du vem vet inte jag.

Halmstad har varit underbart mot mig och det är närmare hem till Skåne där jag har en stor del av mitt liv.. på paus. eller inte på paus där flyttar & kommer tillbaka människor hejvilt med men MITT liv där hemma är på paus.. och jag saknar det. Vill vara nära de. Inte såhär suck-stonk-stön-blä-boho-långt-bort.
Jag ångrar inte att jag flyttade till Göteborg för det har varit jätte nyttigt för mig men nu när jag varit här ett tag så börjar man känna om det verkligen kan bli en del av mig. Den stora staden med pulserande gator och ett stressat hjärta precis utanför min dörr. Absolut kan jag känna att det är en del av mitt liv som är kul och spännande, men å andra sidan saknar jag utsikt över öppna fält och lite andrum närmare än en timme bort. Något man är van vid sen uppväxten. Jag antar att man inte kan veta säkert var man hör hemma innan man provat sig fram. Tålamod är en bra gåva då. Kanske är det bara en dagens svacka vi får se. Känner mig som ett litet barn ena dagen hatar man något andra älskar man det! Lustigt va!?




E.

PINK! - Ny platta,,



Heeey, idag har jag laddat ner Pinks senaste skiva "Fun House". Wooho. I love Pink! Tycker hon är as grym måste jag säga och en tjej i sin egen klass. Har inte lyssnat på den ännu det ska bli morgondagens surprise. Så har jag något att längta till :) Vet ju några låtar redan, som bla. 'So what!' Kan inte bli kasst för det är ju PINK! Kommer me en recention imorn ;)

E.

When I Grow up.

Den här låten är med i en reklam för Svenska Spel på tv nu och jag tycker att rösten är så himla söt. var tvungen att kolla upp vem det var och det är Shirley Temple som sjunger denna gulliga låt When I grow up. Hon kan inte vara gammal där men ändå sjunger hon låten så felfritt, med stolthet & otrolig karaktär. En riktigt tuff teaterapa!




E.

När man är Bästisar,,

Har haft en mys mys och skön dag. Somnade i soffan med Tino i mina armar och vi båda kände oss förtjänta av en lite Powernap :) Nu ska vi snart ut till parken och möta Hanna. Sen blir det matlagning och middag!

Har haft den här låten på huvudet nu igår och idag.. Känns bara så passande när man leker och myser med Tino, :) Iallafall en av mina favvo Disney filmer när jag var liten.



E.

Måndag!



Hey,
Skrev inte på heeela dagen igår så för er som saknade mig så ber jag om ursäkt. Jag är bara så inne på hundmamma tankar just nu så att jag har helt enkelt inte haft tid. Tarantino är väldigt tidskrävande just nu och han ska lära sig ett och annat innan man få liite lugn och ro. Man måste överleva naffs-sår på örnen och pink-utsatta strumpor :) Idag är han jätte duktig, leker mycket och har sina sovstunder. Vi var ute en sväng innan och även det blir han bättre och bättre på. Han tycker dock de är lite läskigt fortfarande att vara ute.

Idag har jag redan hunnit med att träffa Ida & Cicci för lite plugg, blev bara en kort genomgång så nu har dom gått och det är snart lunch dax :) Vädret är ju toppen dag, vilket är skönt man blir piggare. Blir nog att snart gå ut en sväng till sen förbereda för ikväll när Hanna & Janette kommer för att käka lite middag hos mig.

Helgen i överigt har varit jätte lugn, mest film, käka gott..hängt med Oscar och Hjalle & Valle har även varit här föratt umgås lite och kolla in vovsingen :)

E.

Mardröm & dröm.



Har gått och grubblat och tänkt på det hela dagen, min mardröm jag hade inatt. Jätte jobbig och så läskigt att den inte släppt mitt huvud. Igår kväll kollade vi på filmen Om Sara som gick på ettan. Alexander Skarsgård var med i den som Saras första pojkvän sen var Saras mamma psykiskt instabil. Så inatt drömde jag att Sara och jag var kompisar och att Alexander (Kalle hette han i filmen) kom hem till Sara när jag var där och skulle försöka få tillbaka henne. Jag gick iväg med honom för att ha seriös snack med honom för han hade verkligen varit ett svin tidigare (typiskt tjejer). Och då helt plötsligt kommer Sara inspringandes i rummet livrädd för hennes mamma hade kommit dit med en pistol. Jag och Kalle satt på golvet och jag hade Tino i mina armar. Mamman kommer in och skjuter mot mig först föratt jag försöker lugna henne och då hoppar Kalle framför för att rädda mig så han blir träffad. Sen skjuter hon Sara och ser att jag fortfarande lever så skjuter hon mig med, typ tio gånger. Jag känner hur hela kroppen först blir varm på alla ställen jag blev träffad på sen hur jag blir kall. Då vaknade jag...jag ligger helt blixt stilla och vågade inte röra på mig. Kände fortfarande hur kroppen pulserade. Ruggig känsla.


Men Tarantino är fortfarande underbarast i världen. Vi var iväg på en kort liten utflykt föratt handla bra hundmat och sen har vi utforskat en gräsmatta. Han tycker det är skit spännande.



E.

Goodmorning Sunshine!

Fösta natten med Tino gick över förväntan, hur bra som helst. Han sov mesta delen, ibland låg han en stund i korgen sen kom han pipandes och ville sova i sängen. Det fick han! Kunde inte låta bli. Sov utan gnäll från typ halv tolv till halv nio i morse, han är så duktig. Verkar som han redan kommit på plats här hemma, han springer omkring och leker. Pinkar mestadels på tidningspapper och är ett riktigt pussmonster! :) Var ute en liten sväng i morse, och han tycker det är lite obehagligt och kallt. Kommer direkt springandes och vill krypa in under jackan. Han har tydlilgen inte alls varit ute nått hos uppfödaren så det är en helt ny värld att lära känna. Det kommer nog gå bra, först och främst måste han lära känna sig riktigt hemma inne hos mig.
Såå idag blir de nog mest att vara inne, mysa och leka.




E.

Hemma med Tarantino!



Äntligen hemma nu. Den lilla fina! Han är nu väldigt trött efter den nya miljön här hemma & bilresan. Sööööt! En babyvovve luktar sååå gott och det verkar verkligen som han trivs hos mig! Mer kort kommer, men vill inte hålla på att klicka kort det första jag gör när han kommer till nått nytt och slits från mamma och syskon.
Han är förtjusande!

En förälskad ny hundmamma. E.

Grått ute men Varm i Hjärtat!



När vädret är grått, blåsten ökar lövens rasslande & den blöta asfalten får bilarna att bli matta av smutts, märker man hur isolerade människor blir. Även om de är ute och går på stan så böjer dom extra mycket på huvudet, kryper i hop med axlarna och ökar takten för att nå sina mål. Om man ger det en chans och själv höjer huvudet blir man som en iakttagare på en gigantisk tavla, som om man kan röra på de med finger topparna. Så ensam men ändå inte.
I hissen upp till Droppen i Nordstan stod jag och två män. Jag stog typ mitt emellan dem och ändå pratade de med varandra om vad städerskans namn var, och jag hade ingen aning om vart jag skulle fästa blicken för jag passade inte alls in i detta sammanhang. Lättad vad jag när de hoppade av en våning innan mig, hissar har en förmåga att få en att känna sig obekväm då den personliga sfären blir mixad med en annans. Lustigt.
Sjuksköterska Camilla på Droppen har gjort min dag lite soligare. Jätte mysig kvinna med ödmjukhet i blicken och intresse för en annans välmående. Hennes passion var att hitta fina blodkärl och hoppas på att järnhalt-mätaren visar över 125. Min järnhalt i blodet var 126, puuh. Alltså går jag vidare till the next Round. Om fem veckor får jag veta om jag har fullt friskt blod, vilket vi är 99% säkra över.
Klockan var halv tio när jag gick därifrån och jag ville inte gå hem men ändå var allt fortfarande stängt & kläderna i affärerna fortfarande fint ihopvikta. Dock var mitt kära Espresso House öppet, så de fick bli en Vanilj latte med sojamjölk och en tidning. Mysmorgon & njuter av att pengarna har kommit in på kontot. Rastlös virrade jag runt lite i Saluhallen, jag tycker det är helt fantastiskt där inne. Mest äldre människor som strosar runt där en tidig Fredagmorgon för att köpa fräsha varor till middagen och de kommer med spontana kommentarer och får den unga säljaren att skratta. Den äldre vandrar vidare med sin rullator, nyfångade fisk & varm i hjärtat!





E.

Härlig Fredagslåt!


Jackson med Johnny Cash & June Carter.


Lyssna på den och bli lite Extra Fredagas glad och känn hur det rycker i benen.
Good old music!


E.

Today is the day!

Idag är det dagen som jag får hem min lilla Tarantino =) Helt uppspelt och inatt har jag inte heller kunnat sova så gott. Ni vet som innan man ska resa någonstans man är helt spänd, exalterad och pirri i magen. Yep så känns de. Kan inte fatta att jag ska bli mamma, eller matte.. Kl fem i eftermiddag ska han hämtas. :D Sen kommer jag lägga ut massa fin fina bilder på honom.
NU så ska jag gå till blodcentralen och lämna blod. Riktig blås och rusk Fredag så får hoppas att jag kommer fram utan att ha blåst iväg :)

E.

Traci Lords,,



Läser just nu boken Nattens Barn som Traci Lords har skrivit. En välskriven bok om hennes liv, hennes fruktansvärda liv som slav under porrindustrin. Hon blev de redan när hon var fjorton bast, fruktansvärt. Mycket alkohol, droger och en tid i hennes liv som hon varken minns väl eller ens vill minnas. I boken berättar hon om allting som hänt henne, hur hon påverkades och hur hon tog sig ur det. Super bok, man kan verkligen inte slita sig för den påverkar en känslomässigt. På ett lite obehagligt vis kan man förstå hur hon kände sig.

E.

L is for the way you look att me,,

Det är såå himla städat som det kan bli i min lägenhet och allt är rent. Var enda strumpa och handduk är tvättad, golvet är både damsuget och våttorkat. Nu finns de inte mycket mer att göra här hemma. Idag är jag otålig och rastlös, måste göra göra göra saker hela tiden. Jag tror jag ska ta mig en liten öl och kolla på något bra på tv. Försöka relaxa lite och soooova. Imorn ska jag till blodcentralen och ge blod först på morgonen. Sen efter det blir det nog lite träning..Oscar kommer & Sist men inte minst Vovsingen!!! Fredag kommer bli den bästa dagen på länge!!




En supersöt låt om Kääärlek, lyssna och bli happy!


E.

Bra Torsdag!

Vi är redan klara med plugget för idag och jag har hunit ta mig en fin fin promenad i solskenet. 'Oj va dom va oseriösa' tänker du säkert men det var vi, seriösa alltså. Det vi gjorde igår skulle bara finslipas lite och när vi läste igenom det var det ju grymt mycket bättre än vad vi minns de, Ha, som de kan bli =)
Cicci & Ida ville gå på stan, men det kände inte jag för. Känner att jag måste få lite städat, tränat och tvättat. Idag är de en bra dag för det. Nu är de snart vintertid och strumpor går ju åt som bara denn, och jag kan säkert använda mig av några par per dag, då jag inte gillar att gå i strumpor hemma så tar jag av mig dom och sätter på ett par nya när jag ska ut igen. Barfota is Great.



Ska snart titta på senatse avsnittet på Gossip Girl med. Äntligen! Försökte ladda ner de tidigare i veckan men hade nog inte tillräckligt med minne på datorn för det krånglade. Jo, jag vet...jag borde ha en extern hårddisk men tjaa man kan ju inte ha allt här i livet tyvärr. Fick helt enkelt radera lite skräp sen så, nu verkar det gå fin fint.
Nu längtar jag; ett gott mellanmål & Gossip girl medan strumporna blir rena & fina. Bra Torsdag!


EN dag kvar!

Ser ut och bli en fin fin dag idag :) Härligt. Sov som en stock & vaknade av mig själv runt sju, lustigt tidigt. Dock väldigt skönt att bara ligga kvar och gosa i sängen.
Nu så ska jag promenera bort till Cicci, för lite dagensplugg. Blir nog inte att vi sitter så länge idag hoppas jag, verkligen inte sugen. Jag är inte så sugen på någonting för jag längtar så mycket tills imorn. Då ska ja hämta Tarantino som ni vet :) Galet!
Ikväll kommer Pillan hit igen och det ska bli skoj se vad vi hittar på. Aja, har inte så mycket mer vettigt att skriva just nu lite smått stressad och behöver kaffe :)

Hörs senare!

E.

Krampfnatt i min mage,,

Dagen har varit jättebra men vädret har haft otroliga humörsvänngningar, fån strålande höstsol till lövrensande skyfall. Efter pluggandet med Cicci och Ida vandrade jag hem och började kolla på One tree hill. Jag avbröts av Pillan som ville bjuda ut mig på en kaffe & mysprat nere i stan. Givetvis! Jag studsade upp igen och svängde ner, inte så längt ifrån mig, till Kunsportsplatsen där vi tog en fika på Francs. Myyys. Vi hade mycket att ta igen och det känns så skönt att umgås och disskutera med henne för vi är så otroligt lika. Om det så har med känslor eller framtids idéer att göra så kan vi nästan alltid avsluta varandras meningar, underbart & så naturligt.

Jag & Pillis framför den ascoola tapeten.


Pillan hade just hämtat ut sin mobil från lagningen och denna gulliga lilla lapp satt påklistrad. Jag tyckte de va såå fint, mobilen har verkligen blivit ens lilla hjärtevän!



Efter det truddeluttade vi hem till mig för jag hade planerat en pyssel/spel/sticknings kväll med Hanna och Ekan. Jag poppade popcorn, Hanna kom med bakelser och vattenpipemojs & Ekan kom med en bytta glass och frusna bär. Kunde inte bli bättre!! Joo för det kunde de, vi började spela Alias och såå många goda skratt satte krampfnatt i min mage. Helt underbart.


SweetsTable, Hanna, Pillis, Crazy game & Ekan :)



Tack för denna fina dag, tack för mina fina vänner!

E.

Fint hem i brevlådan.



Den här fick jag hem ibrevlådan idag, kuuul =) Beställde den för några dagar sen. Ett ben i silver där det står Tarantino på och på baksidan står mitt nummer. Mycket checkt att ha på halsbandet på vovsingen. Fast det kanske är lite stort ännu, risken att han ramlar med huvudet i backen, heh. Nu är det
bara två dagar kvar och jag längtar så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen.. :)

E

Värm upp stämbanden,,



Värm upp stämbanden med Nickelback - Rockstar, det har jag gjort. Först på spinningen och sen nu. Skön lite få-i-gång-dig låt tycker jag. Morgonvisioner och dagdrömmar.

Nu ska jag snart hoppa i dagens kläder och vandra iväg till Cicci där vi idag ska plugga. Mötet igår gick mycket bra så nu är det bara för oss att sätta igång och skriva på vår projekt plan =)

Well, Have a nice day!

E.

Självmedvetenhet.

Klockan ringer kvart i sex, jag ligger och drar mig lite. Går upp & sveper i mig ett stort glas vatten och sätter på tv 4. Nu är jag uppe, Yes! Trots att jag gick och la mig tidigt igår, läste lite i sängen föratt bli sådär skönt sömning, så hamnade jag i funderarbubblan igen efter jag släckt lampan. Vet inte vad klockan kan ha varit när jag väl nådde drömmarnas land men jag hade nog hunnit dra mig igenom vansinne och förkastat det ett par gånger. Det finns vissa saker som påverkar en så oerhört mycket och när någon har gjort en illa eller ledsen blir frustrationen hög hos mig, äch även det går över. Tålamod!

Med nyheterna i bakgrunden och nattsvart luft utanför mina förnster är jag snart redo för den tidiga Onsdagsträningen. Spinning! Förra veckans pass var grymt kul och skönt. En del bra musik och även en del knäpp musik men det var sporrande.
Godmorgon Onsdag!



E.

Halv åtta hos mig!

Just nu är jag proppmätt har lagat stuvade makaroner och wokgrönsaker. Det var gott faktikst =)
När man ändå är inne i matens tecken så måste jag berätta om programet i 4an, Halv åtta hos mig. Jag har följt det förra veckan och nu i veckan med. Det går Måndag till Torsdag (klockan halv åtta, logiskt :) ) det är amatörkockar som lagar mat åt varandra. Dom är verkligen jätte duktiga och lagar fin fin mat. Det jag gillar mest med programet är att dom alla är så checka, inte minst gubben som pratar i bakgrunden. Han skojjar till det hela tiden så man får inte bara bra tips på god mat utan även ett och annat gott skratt! Om ni inte sett det så tycker jag ni borde kolla. Det går varje vecka på olika platser är de var vecka, förra veckan var det Skåne nu är dom i Kalmar.


Läste just ett sjukt inlägg på GP. Ni har kanske hört talas om att i Tanzania anses Albinokött, av skumma Häxdoktorer, ha magiska egenskaper. Så man mördar alltså Albinos och säljer köttet. Är det inte hur sjukt som helst?! Massor av spädbarn har dödats just för köttets skull. Det handlar om helt vanliga människor som man i stort sett offrar deras liv för att tjäna pengar. Sick sick sick!!


Nu är det Ugly Betty!

E.

Tarantino,,



Detta är några av filmerna som Quentin Tarantino har gjort & regisserat . Varav han har gett namn till min lilla vovve. tycker han är en grym regissör & manusförfattare och många av hans filmer är grymt bra! Mina favoriter är främst True Romance & Pulp fiction, Vilken är eran?


Best of Quentin Tarantino



E.

Nice med träning,,,



Det är sååå najs att träna, efteråt mår man som en helt ny människa.. sen Älskar jag det med. Kan vara lite svårt att släpa sin stora rumpa till gymmet men väl där och efteråt så vill jag bara dit så snabbt så möjligt igen. Idag körde jag 20 min på stepp-snurr-maskinen, vet inte riktigt vad den heter, men den är bra för kondisen och fettbränning, sedan 25 min löpning och drygt 10 min på rodd. Rodd är sjukt jobbigt och min överkropp är inte så väl upptränad. Men de kommer =) Imorn blir det spinning kl 6.45, shitto vad kul.

Nu blir det att hoppa in i duchen sen äta något, nog på tiden idag :S kl 14 kommer Cicci & Ida så ska vi planera inför vårt möte med Åsa. Vi ska ha mötet på Espresso house, inte fel. Jag som älskar det stället, liiiite jobbigt att man är pank men ska nog kunna skrapa ihop till en liten kaffe iaf ;)



E

Sugen på att jobba som Statist?

Hey,
Vaknade av att larmet fortfarande var inställt på tidigt, uch. Men vilade lite till sen började jag bara tänka på att jag måste träna så då kunde jag inte längre ligga och slappna av. Dumt det där. Jag är iaf uppe nu och har druckit en morgonkopp the så strax ska jag klä på mig för att gå och träna ordentligt. Jag behöver det efter denhär helgen då de känns som jag ätit himla mycket jämfört med i vanliga fall..
Måste bara berätta..Jag har börjat få ett problem med en visdomstand. Det gör grymt ont, speciellt när jag äter och dricker annat än vatten. Hoppas hoppas att det löser sig av sig självt, har inte lust just nu att bli rånad på pengar av tandläkaren eller lust att lägga ner energi på att va livrädd för ens gå dit. jag biter i det sura äpplet ett tag till, tack och lov för Ipren. En otroligt intelligent värktablett :)

Såhär en lite havlt grå dag om man inte har nått speciellt kan man ju alltid leta lite extra knäck. Det finns en grym sida där man kan bli medlem och söka små statistjobb, skådespelarjobb och sånt. Varför inte joina.. gå in på www.statist.se , en rolig grej.


Träningstajm.

E.

Sean banan, en konstig prick.

För er som inte sett Sean Banan, en snubbe som var med i Floor filler för nått/några år sedan, vad vet jag för jag fick inte syn på detta videoklipp förrens i Helgen. Elin skrattade oavbrutet och först förstod jag inte riktigt det roliga men ju mer man ser på den desto roligare är han. HEL wacko och man kan nästa undra om han är hög på något. Well, kolla på klippet och avgör själva! :)



Night night,

E.

Mysmåndag!



Hanna och jag möttes upp utanför Seven Eleven och gick upp en löv-blöt halkig backe till Landala.. Vi skulle gå på en Höstkonsert av Chalmers damkör i det lilla mysiga kapellet som ligger mittemellan alla alldagliga bebyggelser. Jätte fint var det, som en putte liten kyrka. De sjöng helt fantastiskt också, inte bara en massa sånger och jesuskrisus, hej å hå, utan mäktiga sånger från olika länder.
Som de förklarade:
"Såhär på hösten brukar man vilja resa bort en weekend från den Svenska hösten men för er som inte kan så tar vi er runt i Europa på en lite tripp med hjälp av sång"

Jätte fint!
Dirigenten var Afrikan, super duktig & såg ut som en chokladbit. Så jag blev sugen på choklad, vilket gjorde att vi gick och handlade chokladmuffins och lite annat Brownsugar sweets efteråt. Mysmåndag it is!




E.

Helt underbart otroligt!



Måste bara säga det igen, på Fredag får jag hem den här lilla godsaken och jag kan fortfarande inte alls förstå det riktigt. Jag längtar såå himla mycket och har längtat så länge nu & nu börjar det äntligen närma sig. Ska bli såå underbart att få åka och hämta honom och ta hem honom till sitt nya hem. Hoppas han inte kommer gnälla för mycket första natten, fast det gör inget ändå för han är ju min och vi kommer snart vara oskiljbara!!


En för väntansfull E.

Duktigt!

Ännu en grå höst dag men den har varit toppen ändå. Vi i min studiegrupp har haft lite smått panik då vi inte fått så bra kontakt med den organisation som vi skulle göra ett projekt åt. Så idag beslutade vi oss för att fixa en backup plan. Vi tog kontakt med skolan och sedan en tjej som jobbar med BarbrorBetalar. En organisation som stödjer ungdommar som vill påverka i samhället och sporrar unga att komma med idéer som kan förbättra. Den finns i Kungsbacka vilket är superbra för oss som bor i Göteborg. Åsa som vi pratade med tyckte det var skitbra att vi ville jobba med ett projekt åt dom så imorn har vi lunch med henne & ska äntligen få ordning på detta :) Härligt!

Jag har inte bara varit nyttig när det gäller skolarbete utan har även tagit mig i kragen och kontaktat Droppen i Nordstan för en tid som blodgivare. Är jag inte duktig? Känner att det är en god gärning och den tar inte heller så mycket tid. Så på fredag, tidigt på morgonen ska jag dit för att först göra en koll så mitt blod är frisk och bra. hoppas hoppas.



Längtar som fan till på Fredag, då ska jag hämta min lilla vovve Tarantino med.. iiii spännande.
Nu ska jag gå och möta upp Hanna så ska vi gå och lyssna på lite musik, någon kör. Vet inte riktigt vad det är men kan vara mysigt en Måndagkväll.

Hoppas ni har en fin start på veckan.

E

Några få höstblommor kvar,,


Idag var en underbar dag igen. Började dagen med en fin fin Fransk frukost ute på stan, Elin, Joseph, Oscar & jag, sen har det bara varit en sköön Söndag i Tylösand med Oscar.

Otroligt hur hösten är vacker när det är fint väder och hemskt dyster när det är grått väder. Verkligen den delen av året då det är störst skillnader beroende på vädret tycker jag.





Jag hittade den här blomman idag, som det sista tecknet av sommarens energi.




E.

Lördagsbravader,,


Igår hade vi skit skoj. Jag var ju som jag tidigare berättat lite halvt skakis sen fredagen men min Powernap gjorde susen och med ett glas vin i handen och god mat lagad av Joseph & Oscar så mådde jag snart prima skinka igen!
Vi satt nästan hela kvällen och spekade Alias, skrattade åt våra (mest mina) korkade ordförklaringar, sen studsade runt till våran mix av musik. Senare var grabsen sugna på att gå ut för att ta en drink och det gjorde vi, vi hamnade på Gossip. Trevligt!

Kvällens outfit.

Ser liiite smått happy i huvet ut & det var jag, super happy :) ... anyway...
Skjorta från Bikbok
Sjal från Only
Jeansjacka från Only
Väska från Prickig Katt.

E.

Fin fiiiin låt.



Låten som Apollo har i sin reklam Club 8 - Jesus walk with me, jag älskar den!
Gör inte du?


E.

Kvällslåt!



En bra låt med lite innehåll att fundera på. För vissa mer än andra!

Hoppas ni har en underbar Lördag.


E.

Flygande mackor.

Haha imorse, när jag vaknade av att Lisa och Elin hoppad i min säng och gapa att frukosten var klar. Var jag inte lika pigg, 'den där jävla alkoholen'. Men jag kom upp och en alvedon stod först på menyn. tack. Vi skulle rosat mackor, och jag måste bara berätta att denna toster har en grym uppstudsning. Mackorna flög en halvmeter upp och rakt ner i Elins väska :) Gott skratt. Det var ju även sånna lite större mackor som i vanliga fall inte borde flyga sin väg :) Hah.




Idag när vi var påväg ut på stan, Elin & jag..



Nu så är det snart dax för lite mer mat och lite mer vino vino.. Wooohaaa!

E.

Lördagshittepå & sånt.

Det är alltså inte alls okey för mig att dricka alkohol längre. Jag börjar uppenbarligen bli vuxen, både bra opch dåligt tycker jag, för jag dricker föratt jag tycker det är gott och om jag dricker lite förr mycket blir jag svinbakis. Idag har jag gått runt som en zombie, skakig huvudvärk och grymt jätte trött.
Elin och jag belsutade att gå en sväng på stan, hon ville shoppa loss lite så det gjorde vi. Sen var det, spciellt för min del, bara att rusa hem och ta en powernap.
Jag älskar Powernaps, det är precis vad man behöver mitt på dagen för att orka lite extra på kvälls kvisten. Det måste jag absolut gör idag för Joseph & Oscar kommer hit och hälsar på. Blir väl ännu lite mer vino vino, lite käk & massa prat. =) Jooorå, det har varit super att Elin är här, Vi är verkligen som systrar, skrattar, gråter slåss ihop typ!
Här kommer bilder på igår middag och vattenpipe afton.. jätte härligt och välbehövt!








E.

Lördag!

Hey,
Nu är jag och Elin påväg ut på stan. Mysigt. Får bara hoppas att det inte är alldeles för mycket folk som är ute och tar plats på stan =) Igårkväll var grymt mysigt. Lisa, Elin & jag lagade mat, käkade och drack vin i fleeera timmar. Hur skönt som helst.
Ville bara medela lite snabbt men nu ska jag iväg. Bilder och sånt kommer senare.


E.

Dagens verk.








Idag har jag måålat en tavla sådär lite halvbra. Men det var iaf kul och skönt! Jag älskar att måla.

E.

En konstnärlig höstdag!

Helt underbar dag idag, denna fredagen känns som den bästa på länge. Isa, Cicci & jag fick lite plugga gjort, dock inte så mycket då vi för första gången fått tag på det företag vi ska göra utvecklingsarbete för. Aja, lite gjort, bättre än inget.
Vi gick ner på stan fr vi kände oss konstnärliga idag så vi knallade ner till Panduro och köpte dukar som vi kunde måla på. Cicci drog vidare medan jag & Ida gick till grönsakstorget och åt falafel medan vi blev väääldigt iaktagna och påpassade av fåglarna. Fåglarna där är oerhört otrevliga och hungriga ständigt, det blir inte den fågelkvitter idyll man önskar utan mer kraxande & fågelfights. Sen gick vi hemåt och påvägen såg vi ett träd där små barn har hängt upp sina önskningar. Jätte gulligt!


Ida & Cicci







NU KOMMER EEELIN!!

Hörs sen. E.

I love Friday!

Nu är det exakt bara EN vecka kvar till min lilla vovve ska hämtas och komma hem till mig! :) Åå jag längtar så fruktansvärt. Nästan så som dagen innan julafton, fast de har varit det nu redan en veckan & nu ytterliggare en! Puuuh! Pirr i magen.
Igår hoockade ja upp med Hanna och Ekan hemma hos mig. Vi hade verkligen mycket att snacka ikapp då Hanna nyss varit i Norge och jobbat ett bra tag. Så drack vi lite drinks, alldeles torsdagslagom och knallade iväg till Hernriksberg. Jag hade aldrig varit där så jag tycker det skulle bli extra-spännnande-skoj. Några lustiga elektro-pop band med knasiga texter som spelade när vi kom dit.
Henriksberg är ju ett skit skit coolt ställe. En terass med utsikt över hela den Göteborska hamnen. =) Och natt-tid var det grymt, då alla höghusen lyste och det kom in stora färjor. Jo jag va lite häpen & förälskad i den utsikten.



Alldeles jätte lagom Torsdagkväll som jag väl behövde.


Idag kommer först C.C & Ida, vi ska försöka få någonting gjort med plugget och det tror jag nog vi kan få. Sen blir det väl mest lite schyst häng. Sen kl Tio i 3 kommer Elin!!!! Fy, det kommer bli så grymt mysigt. Nu var det så länge sen OJ vad vi har mycket att prata ikapp om. Sen kommer också Lisa, och det är inte ofta man lytckas få hit henne så det är även det grymt roligt!! Elin, Lisa & Jag var de sista från korridoren som bodde kvar på Gamletull. Vi hängde ju massor innan i Halmstad & nu blir det så sällan. Kommer blir en bra dag/kväll/helg :)


E.

Från morgonlåt till heladagen-i-huvudet-låt,,


Den här låten med Miss Li väckte mig imorse, då klockradion gick igång. Den har surrat i mitt huvud heeeeela dagen. nu är jag väldigt trött på den så jag delar helt enkelt med mig lite av det! Ba ba baarrabappabaaa ;)

E

Kreativitets- & Idéutveckling!

Dagen har varit bra och tiden gick fort då vi inte endast hade en massa föreläsningar utan ist var det en Workshop. Den innebar att en man som är utbildad kaospilot kom till skolan för att läsa oss om hur vi maximalt använder våran kapacitet för att vara kreativa och utveckla nya idéer. Skit intressant faktikst. Vi fick inte bara lyssa på när han predikade utan även göra lustiga övningar, som lite morgon gympa, att skissa på en positiv mindmap, rita av varandra och sen lite avslappnings övningar då vi skulle föreställa oss saker och ting. Roooligt var det iaf och han var en grymt duktig dansk prick!


Yes, sånthär kan man ibland få göra ÄVEN på Högskola! :)


Ungefär såhär trött var jag och Ida när vi åkte hem, kan tänka er hur mycket vi utnyttjade vår hjärnkapacitet idag ;) Johan väckte mig med den här bilden i ett mms; "Drömresan eller?" Hah.


Ikväll blir det nog lite som händer. Hanna kommer hit en sväng ikväll så kanske vi skulle dra till Henriksberg.
Äntligen är hon hemma från Norge, yes! Ska bli så kul att träffa henne igen.

E.

Sömnig morgon.



Ville bara ligga kvar i sägen när radion gick igång.. Ni vet när man ligger i sängen sådär skönt trött, perfekt med huvudet i en liten håla mellan tvåkuddar med täcket som en stor varm kram runtom sig & drömmarnas värld vill sjunga en tillbaka till den där perfekta platsen som du just var i. Ja precis så kändes de, lite smått segt att komma upp. Men nu är jag uppe och snart ska jag till plugget. Idag är en lång lång dag, så är inte hemma igen fören fem. Skönt att man har en fin och städad lägenhet att komma hem till i alla fall..:)


E.

Puff!



Vi Tjejer vi pruttar inte, vi fiser inte, vi fjärtar inte men ibland kan de ju faktikst komma ut ett och annat Kärleksmoln!




Ett konstaterande på Msn idag,
Lindas & mina vilda diskussioner
kring viktiga ämnen :)


E.

Härlig låt,,


En skön sång i höst-tristessen.

Gossip Girl & One tree Hill.



Ni har de senaste avsnitten av Gossip girl och One tree hill äääntligen laddads ner såå jag ska mysa med dom en stund. Lika spännande som vanligt skulle ja tro.. =) sen har de även kommit nytt 90210.
Ojoj min älsklings serie..
Blir en serie dag idag, Mmmm! Fashion, Shoes, love, drama drama drama! Wooohaa.


Breath out and Smile.

Så! Nu är jag hemkommern från träningen. Superskönt som som sagt, värt att gå upp tidigt för. Det blev en 45 min effektiv spinning och en halvtimme styrka på gymmet. Lagom så att säga! =)
Svett kan vara jobbigt när man går på spinning för där produceras de maaaassor, det är salt och svider i ögonen sen ser man ut som den mest solmogna tomaten i Dolmiosåsen när man går igenom stan hem. I vanliga fall har jag med mig en handduk men den glömde jag ju idag, då tog ja lite papper ist men det räckte inte långt. :) Ha, som de kan bli!

Å, nu höll jag nästan på att glömma.. ni kan inte ana vilken låt jag har cyklat till idag, den sämsta låten i världen, på delad plats med Boten Anna såklart... JO, It's a bag in the box. Jag tycker verkligen den suuuuuger så jag blev så ilsk att jag cykla ännu hårdare. Kanske inte alla som håller med mig men det handlar ju bara om någorlunda rätt musik smak.

Det har verkligen blivit hippt med svart nagellack nu, många har det unga som gamla och även tjejen på nyhetsmorgon. Jag tycker personligen att det är skit snygg, yes. Så jag tror jag ska lacka på det idag!



E.

Early morning training!



Klockradion surrar igång halv sex och jag har det grymt skönt under täcket men det är helt värt att studsa upp.
Early morning training.
Älskar att gå på 6.45 spinningen. Så dit ska jag nu, alldeles strax. Skönt att komma upp tidigt & väldigt skönt att ha fått träningen gjord!

See you later!

E.

Lite lagom alltmöjligt dag!



Idag har det ju varit super fint väder, helt underbartjätteskönt måste jag säga. Och ingen huvudvärk måste bero på det då. Ljust ute, ljust inne i sinne helt enkelt :)
Var meningen att vi skulle åka till skolan imorse, när jag och Cicci kom till bilen tyckte vi & Johan att, äch nej är det bara vi som åker idag så är det inte någon idé. För det första var det egentligen ingen viktig lektion och för det andra var vi bara tre som skulle åka i bilen idag och då kändes det som mycke&onödig utgift. Så kl åtta knallade vi hem igen till mig, halvsov till en film, "Girl, Interrupted"



Ida kom och vi gjorde tillsammans lite schemaplanering inför terminen, hur och vilka dagar vi ska plugga osv.
Vi kände för att umgås lite mer så vi tog en promenad till affären, lagade mat och kollade på en typisk tjejfilm, "Hur man blir av med en kille på tio dagar" :) Myyys.


:) En fin-skön-inte-tänkar-tjej-film



Moí, Cicci & Ida :)


Lite lagom alltmöjligdag, med gott samvete! :)

E.

Drömmar,

Heey & Godmorgon,,
Sovit som en stock i många timmar nu så med en kopp kaffe i handen är jag idag pigg och fräsch.
Haft massor av skumma drömmar inatt. Heeel lustiga, att jag flyger med ett paraply och landar super snygg i ett jätte stort träd och alla tycker jag är jätte häftig som klarade av det. Fast jag tyckte det va jätte läskigt.
Att flyga med paraply var, i drömmen, ett sorts test som killar får göra i militären, & jag klarade det! :).. haha, skit knäppt. Sen drömde jag att jag skulle hyra ut ett rum i min lägenhet, fast det var inte denhär lägenheten jag bor i utan en mycket större som va en vind med jätte mycket gamla saker i som jag var tvungen att damma av inna hon skulle flytta in.
Lustig hur man drömmer & jag kommer alltid ihåg dom väldigt väl, vad betyder det?!

Blir skit happy när jag får fina kommentarer och extra happy blir jag när mina nära vänner kommenterar. Sååå kul att ni läser min blogg!!
Lolloo - Jag saknar Dig & Halmstad med, väldigt ofta men vi ses snart!! I promiss!
Emelie - You better mail me back. & Jaaa jag vet att jag e kass på Skype, men när brukar du va inne? har nollkoll på vad klockan är där borta! Miss you.


Idag tror jag på bättre väder, jag hoppas, vill & känner att det är möjligt!

E.

Fin morgonlåt från California, The O.C



O.C:s Finaste kärlekspar, YES!

Ditt eget sätt att hitta Neverland.



Det är väldigt sällan någonting "bara" Är på ett visst sätt. Det finns alltid en mening med det och en djupare betydelse. Människan har fått en talang, en gåva som är så betydelsefull men som man så sällan använder sig av. Fantasin. Den människa som använder mycket fantasi kan vara en lyckligare människa. Som barn gör. Är inte barn gladare än vuxna?
Vi kan tänka tankar och se bilder i vårt inre, vackra och hemska. Många gång kan vi bestämma de själva. Man måste tro på det, då går de.. då går allt! Till och med en så smart man som Einstein sa engång "Fantasi är viktigare än kunskap" För kunskapen är begränsad, medan fantasin omgärdar hela världen, stimulerar framsteg, och föder utveckling.
I filmen Finding Neverland säger en man, författaren i filmen, till barnen "He will never make it if no one belives in him". Det ligger mycket i de, om människor runt en tror på att man klarar av någonting så gör man det nästan alltid, om det inte är helt bortom våran egen förmåga, för att man börjar själv tro på de. Vilket är viktigast. Tro på dina önskningar som oftast endast finns gömda i din fantasikista, gräv upp dom, då kan dom bli verkliga för dig.

Finding Neverland, jag älskar verkligen den filmen, åå vad jag älskar den. Fina bilder, vacker sago musik och en berättelse om hur en berättelse kom till med hjälp av fin fantasi.



Nu ska jag mysa i min koja, se fjärilarna och känna doften av blommor medan troll knaprar på mina tår. :)

God natt, E.

Extremt Höstigt Happy Birthday.

Jag har fått riktig illa huvudvärk nu. Inte alls kul. Men beror nog på detta läbbiga väder som trycker ner en. Blir inte heller bättre av att Ty från Extrem Home makeover skriker som en galen tupp i tv:n.
Sen att jag sitter och grubblar över saker som ger mig ångest utan att jag egentligen behöver oroa mig för det. Ibland tänker jag alldeles för mycket och när jag gör det, blir jag arg på mig själv vilket inte heller gör det bättre. Lustig hur man är som människa!
Ska nog gå och vila lite snart. Var även och tränade innan idag och jag drack nog lite för lite så det bästa är nog att sätta i sig en liter vatten sen sova, för imorn är de skola igen.. Tidig och lång dag.

Cicci fyller 25 idag, Happy birthday Beanie. Jag sjöng en liten truddelutt i telefonen till henne så jag hoppas att de gjorde henne lite glad trots detta väder på hennes dag.
Det är lustigt med människor som fyller 25, vissa har sådan grym ångest över det medan andra inte tycker att de känns så mycket. Undra om jag kommer få åldersnojja när jag blir 25, äch det är ju ingen ålder... kanske bara känslan att man börjar närma sig 30 som skrämmer. Men det är ju trots allt Fem år kvar från 25. Mycket som kan hända.



E.

Ett litet tillägg!

En fin låt, tillägg till de förra inlägget!



That's what Friends are for.


Shit, den där Whitney, hennes röst är så underbar & här ser hon aningen mer fräsh ut än vad hon gjort den senaste tiden...

E.

Den som inte åker vilse får inte se mycket.



Goomorgon,
Idag känns de inte alls som Måndag tycker jag. Får mer en känsla av en Söndag No2 vilket kanske inte allls är bra för då tar jag inte tag i det saker som måste göras. Jooo då jag ska nog göra de det kommer blir skit bra. Idag måste det tas kontakt med de förataget vi ska göra ett projekt för, och be till gudarna att dom vill ha oss för det! Sen borde jag söka lite fler jobb, även om jag känner mig lite oinspererad då jag redan sökt en massa men inte hört något. Jag har kanske inte erfarenhet av alla dessa ställena men hur ska jag kunna lära mig om jag inte får en chans..?! Aah, det kommer lösa sig de med. :)

Dagar som den här saknar jag Gymnasiet väldigt mycket, trots att de var så länge sen nu. Det var tryggt och man hade livet liiiite mer strukturerat. Så mysigt det vara att komma till skolan på morgonen, samma människor (Vi var inte så många på skolan & vi hade en fyjädrans bra sammanhållning) och man kunde komma i sina mest slitna slappemyskläder, gosa ner sig i en soffa & ha sina djupa diskussioner. Hos oss blev det väldigt sällan dåligt skit-snack då alla kände varandra för väl och många gånger slutade våra (tjejernas) fights snabbt med ett brev och tårar, sen var allt bra igen och vi satt på cafeét nedanför, där dom hade sånna jättegoda bullar..hmm Valmofröbullar tror jag..:/ & skrattade åt helgens äventyr. Shittan vad jag saknar det OCH Er!! Inte fel var det heller att vi fick äta lunch på restauranger i stan. Vi hade väl en sisådär 5 st att välja på varje dag. Nej saker och ting förändras och det märks verkligen när man bor ensam hur man måste ta sig igenom olika faser och humörsvängningar helt själv. Ibland ett helvete ibland skönt. Så sant som de är sagt: "Den som inte åker vilse får inte se mycket."


Kärlek till mina fina vänner från gymnasiet, Kärlek till alla mina vänner.



Ha en fin måndag,

E.

Dagens fotografi, "Tid".

Vardagsbetraktelser


Det här kortet tog jag idag på bussen hem från Partille. Gubben hoppade på lite efter mig och satt precis framför mig. Doften av aftershave svepte över direkt och det kändes mysigt att en äldre man verkade trivas med sig själv denna soliga Söndag. kunde inte undvika att notera hans portfölj han hade med sig, en gammal brun modell i hårt läder och stålkanter. Han verkade njuta och jag njöt av att fånga känslan; att ålderdomen är kan vara vacker, den skrämmmer inte lika mycket längre. Med tiden kommer vi människor förändras markant då vi färdas från plats till plats.

Fin dag idag och jag älskar att det börjar bli mörkt. Ibland kan man känna att det blir lite tungt men just nu är jag glad över de. Med tända ljus, rökelse och en kopp te luktar lägenheten så gott och jag trivs.



E.

Min egen lilla Tarantino!


Tino (Tarantino) Söt som tusan, även käkar han för fullt med sina syskon.


Här är jag min min framtida bästa vän & sambo. Är han inte fiiiin?! :)


Hans mamma & syskon!


Det var enda chansen idag att få hälsa på honom, vi har försökt att pussla ihop de men tidigare har det aldrig gått ihop, antingen kunde inte dom eller kunde inte jag. Men idag äntligen satt jag på den där bussen ut till ingenstans, Partille. Nej inte till ingenstans, tycker verkligen det är jätte fint i Partille. Men har bara varit där en gång innan och då åkte jag inte dit med buss eller själv.
I alla fall, jag är mer kär än någonsin i den lilla lurviga saken. Vi klickar verkligen supermysfint. När alla syskonen la sig hos deras mamma så kom han och la sig hos mig, visst är de ett bra teckan?! :) Shit, jag längtar sååå nu tills ja får hämta honom!


Min egen lilla Tarantino.


Happy!

E.

Flash back...


Just nu sitter jag och tittar på en massa gamla bilder och man blir ju helt lyrisk. Sommarbilder och bilder sen förre året. Det var en helt annan tid på något sett. Shit vad saker snabbt kan förändras. Förra året bodde jag i Halmstad och hade en liiite annerlunda livsstil än idag. kontstigt nog. På bilden ovan är jag och Ninni. Det var si somras, så fina och bruna. De var en galen kväll som vi kallade "Blix(s)ten och jag". Gooscon så kul. Nu ska vi båda skaffa vovsing, hon får sin veckan efter jag fått hem min :)


Ännu en bild från i våras. Elin, Caroline, jag och Gisella. Även detta en galen kväll med många skratt. Elin som i stortsett varit min Halmstad-syster flyttade nyligen till Norge med Gisella. Så som saker förändras på bara ett kick. jag flyttade hit dom till Norge och nu känns de som vi kommer ses alldeles för sällan. Tur att man har det fina minnen kvar.


...meeeen vilken tur att Elin kommer nu på fredag. Även Lisa kommer komma hit då. Det ska bli skit kul. Lite av reunion. Önska fler kunde komma från korridoren.


Detta var oxå ett roligt moment. Anna, Linda,& jag. Det var under Hjärtslaget. Linda kom till Halmstad igen och det var grymt roligt. Här var vi hemma hos Anna på förfest, spela Guitar Hero och tog en hiiiimlans massa kort. :)


Massa goda minnen.

Ha en fin dag sålänge
E.

Brunett & Iron Man.



Som ni ser ovan blev mitt hår mycket bra.. Jag är iaf nöjd, nu luktar det också sådär nyfärgat gott :) Den ända nackdelen med att färga håret mörkt, såhär års, är att man ser så mycket blekare ut, meeen inga problemos jag får helt enkelt sola lite nu när det blir vintertider. Det är ju både skönt och bra för hyn, att göra någon gång ibland. :P

Ikväll blev det mys mys som ni vet och jag hyrde Iron Man =) Valdemar kom över en sväng med och det va skönt i och med att jag kände mig lite krasslig och hängig! Vi dukade upp med en massa gott, Chips & Dipp & Godis. Härlig Lördagkväll.
Filmen var underhållande, jag gillar superhjälte filmer men i den här kändes de inte som han va en Äkta superhjälte, jag säger 3 ***, eller njaaa knappt två och en halv kanske. Tycker man om teknikgrejer och faschineras av snygga bilar & nylackad metall eller lik. så är den nog Grrrreeeat!



Nu ska ja decka i soffan, så trött, skööönt trött! :)

Hörs imorn,

E.



Kvälls sång som jag Älskar!!



Jag har alltid varit helt förälskad i Imogen Heap sen jag hörde en sång av henne första gången. Tror "Hide and Seek" var med i serien O.C och sen var nog dom flesta sålda på den låten. I alla fall, denhär låten "Say goodnight and go" är en av mina favvisar. Kan lyssna på den om och om igen. Den påminner mig speciell om då jag bodde i studentkorridoren i Halmstad för två år sen. Goooa tider de.

Lyssna och njut, Good Night!

Mysig innekväll.

Ja nu har jag bestämt mig, det blir innekväll idag. Har en aning ont i min hals och jag måste verkligen bli helt frisk, kry och på mina fötter för om en vecka kommer Tarantino =) Kaaanske blir en liten promenad mest föratt få lite frisk luft, vill ha lite höstluft och lite höst inspiration.
Jag har äntligen fått ut ALLA mina dreads så jag ska nu göra en hårinpackning och färga det till min naturliga färg. Just nu ser det lite halvblekt ut vilket inte är särskilt nice. Och för den delen saknar jag mitt rätta jag, brunett Erika. Helt naturligt och fint. :)



Får se hur detta blir :)

Ciao

Kreativiteten flödar. Tänk om...


Van Gogh, Valdemars & Monets konst.


Tänk om man var som de stora mästarna? Eller det kanske vi är, om vi använder den kreativitet som finns inuti oss. Mästare som Monet, Picasso, van Gogh, da Vinci och inte minst min bror, Valdemar, som är en framtida legend :) Vissa duktigare än andra beroende på vilken syn på konst man har.
Idag har kreativiteten flööödat hos mig. Har allltid tyckt mycket om att måla men det var länge sedan jag vågade hålla i en pensel. När jag väl gör det känns de så bra och jag tycker verkligen om de.
Satte på lite Kristina från Duvemåla-musik på högsta volym och sen är man i en annan värld. Roligt.






E.

Lördagmorgon med French Toast.



Just ätit mys frukost med French toast och maple syrup, det e najs =) Idag blir det en väldigt lugn dag för min del skulle jag tro.. Går nog och tränar en sväng snart sen ikväll så blir de födelsedags middag hos Cicci förhoppningsvis.

Skulle egentligen åka och hälsa på vovven idag men blir nog imorn istället.


Bröd doppat i ägggröra(ägg+mjölk+salt&peppar), sen bara att steka dom. Yyuuumi.


E.

Absolut ett HETT film tips!



Just sett Den här filmen, den var verkligen bra tycker jag. Som vi diskuterade så kan man se den från två olika sett skulle ja tro. Antingen lite seriösare eller lite komisk.. Den hade de båda. Lustiga kärleksrelationer som man både tycker är spännnade och helt megaskumma. Passionerade människor i en grymt passionerad miljö, Spanien så klart, & inte ska man glömma nämna att musiken var väldigt fin. Den tycker jag att ni borde gå och se och om ni inte tycker att det är värt att se den på bio kan ni ju iaf ladda ner den =)

Funderade på det, hur passion verkar ha så olika laddning i olika länder, i vissa är den eldigare men också slösar man mer på den medan i andra är man mer försiktig och låter passionen våxa fram, vad föredrar man?


Ett passionerat smakråd.


Nu är jag super mätt på popcorn så kommer nog sova gått :)


Night night sweet friday!

E.

Vicky Cristina Barcelona Premiär!

Heeey, nu har jag kommit hem från skolan och det är skööönt, somnade som en stock i bilen så nu ska jag vila mig lite till så att jag är lite piggare till ikväll. Vädret är uruselt kanske därför man är trött men det blir den perfekta kvällen för myskväll och bioo =) Oscar kommer hit och hälsar på och då ska vi se den nya Woody Allen filmen Vicky Cristina Barcelona. Ska bli superskönt att gå på bio och bara ha en slappekväll.

Idag fick vi våra handledare tilldelade inför det stooora utvecklings arbetet. Som tur var fick vi en bra liten skägging man. Det kommer nog bli bra detta! Måndag sätter vi igång och ska ta kontakt med Tomatis :)




Hör snart, E.

Morgon underhållning!



Haha, sex minuter fylld med legendarisk dans genom tiderna! Coolt! Han är grym!


E.

Week end.



Morrn morrn, nu är de snart skoldax. Idag är det inlämning av vårt arbete förhoppningsvis har Johan redan mailat in de för det var ju redan klart igår. Inte supertidigt men lagom tidigt klart! Börjar bli riktigt mörkt på morgonen nu, helt svart när kl ringde kvar över sex. Jag tycker faktikst det är mysigt, längtar tills jag får sätta upp adventsljusstakar och sånt :)

Det är ju även Fredag idag, så underbart. Helg igen! Men blir bara lugnt för min del skulle ja tro.. eller ja vi får se =) Kanske åker ner till Skåne på Lördag, pappa börjar få smått panik över att man inte kommer och hälsar på så ofta. Det var länge sen jag var där så jag kan förstå att The Old man börjar undra lite hur man ser ut nuför tiden. =)


Ha en fin fin daag!

E:

Omega 3 mot PMS,,

Följ min blogg med bloggkoll




Åååh så nöjd över mig själv att jag har lyckats storstäda min lägenhet nu. =) Wooohoo, har pysslat med lampor och lyft alla möbler för att komma åt öööverallt. På köpet fick jag även lärea mig av Anna Skipper att man blir av med PMS om man äter mycket Omega 3, grymt bra att veta tänkte jag och ska nog testa om det även hjälper på mig :)
Nu ska jag njuta lite av kvällsmackor, Croque Monsieur. Ooou, kom just på att jag även har ett avsnitt av New 90210 på lager. Det måste jag bara se.


Mmmm..





E.


Stöd min insamling på Rosa Bandet

Städdax för Faaan!




Är han inte stilig? Haha, var kul för vi skulle gå ända bort till läppstiftet för att han skulle prova en kavaj. Klart han behövde lillsyrrans hjälp ;) Var tvugna att ta lite fina kort vid den lilla gästhamnen vi Operan också. Fin dag idag...kännner att man får passa på lite innan de gråa höstiga vädret kommer.
Fick sen stressa bort till Linda vid två föratt vi skulle finslipa på arbetet som ska vara inne imorn, ÄNTLIGEN KLART, fan så jävla gött. Nu sätter en ny delkurs igång och det ska med bli kul faktiskt. Soon soon soon kommer Elinen med, fick ett medelande om de, att biljetten är bokad. Hurray!


Veckans roliga medelande:
"Lille gubben är full av vattkoppor och är ledsen för
han skulle vara Herr Kantarell ikväll i skolan.
Hoppas du har det bra pluttan. Mamma."


Jag undrade, kunde han inte vara Herr flugsvamp istället då :P

Skämt och sido, stackars lillebror, inte kul att vara skjuuuk.

Nu är det dax för mig att påriktigt städa ordentligt, det var eeevigheter sen sist och det känns mycket mysigare här om det blir lite ordning och reda på stället.

E.

Torsdag.

Godmorgon, Åå redan torsdag. Jag säger då det tiden bara flyger förbi. Mina glasögon har gått och gömt sig igen, Jag vet att jag inte har tappat bort dom men dom brukar tydligen tycka om att dra sig undan lite då och då. Somvanligt är det blåsigt här idag. Om man jämför med östkusten och sthlm så är vädret mycket annorlunda. Här är det varmare men blåsigare, fine for me.

Jag sitter och försöker planera min helg och nästa vecka nu, jag älskar min kalender den är så mysig och bra för den hjälper mig att strukturera upp vilket gör att jag mår bättre helt enkelt. Ska försöka få kontakt med hunduppfödaren såatt jag kan komma och hälsa på vovsingen imorn eller någon annan dag i helgen... läääängtar så! =) Sen i nästa vecka börjar vi en ny delkurs i skolan och det ska bli kul, äntligen ska vå dra igång med utvecklingsarbetet och då måste jag få kontakt med de jag pratade med i Globen igen. Vilket jag verkliegen vill, hoppas och ser fram emot.

Som jag lovat tidigare så måste jag ju lägga upp lite bilder sen WorkingLife 2008. Soo, here they come...


På introtalet, Mikael.

Mikael och vår lärare Boel

Kvällsshow med musik och lite roligheter.

underbara massagestolar fanns de där, Maria njuter under festkvällen.

Globen by night!

Jobbar flitigt med att skriva in resultat från observationerna.

Några av tjejerna i klassen.


Nu ska jag väl försöka att pigga upp mig själv med något, en dusch kanske. Sen ska jag ut med Hjalle på stan så ska jag hjälpa honom att titta ut en kavaj. =)

Hörs sen.

E.

Kvällens sång!




Supermysis.skön-låt & en lustig video!

Night night, igen!

Älskar att komma hem,

Nu är man äntligen hemma i Göteborg igen. Shit det har varit grymt givande att ha varit på mässan i stockholm. Just nu är jag bara så grymt trött så blir nog inte mycket att berätta idag. Var på mässan några timmar idag sen åkte vi direkt hem. Igårkväl drack vi lite vin på det "fina" vadrarhemmet vilket gjorde att vi sov gott som små grisar!


Imorn blir det mer skriverier från min sida igen =)

Sov gott, E.

En lååååång dag med massa intressant!

Oooohoy vilken dag. Här sitter jag nu med mina room-mates och är tillbaka i skrutthotellet. Herregud måste jag säga detta har varit en givande, en social, en lärorik och en tröttsam dag om värst och främst hade vi knappt någon aning om vad vi skulle göra egentligen på mässan. Men det fick vi snabbt reda på. Med Högskolans t-shirts på och ett leende på läpparna skulle vi nu mingla runt bland besökare göra observationer och intervjuer. Denna data ska arrangören Arbetsmiljöforum ha användning av senare så att dom kan utveckla och förbättra tiull nästa år.

Det bäsat med idag var att jag fick gå på ett föredrag för att obserevera. Och trots att jag gick ovetande dit, gick jag frälst därifrån. En tjej som heter Maria Lundquist berättade om en metod som heter Tomatis. De handlar om en viss musikterapi. Som förbättrar koncentration, tal och röst, motorik och koordination, kommunikation och lyhördhet, läs- och skrivförmåga och sömn. Motverkar stress och utbrändhet. Ni får läsa mer om det på Tomatis.se.

Det var såå jävla intressant och hon berättade om det med sådan personlighet & passion. När hon stog där och berättade om det sa hon även att dom ville "nå ut" till mer folk. Jag fick direkt en idé att jag kan skriva ett utvecklingsarbete med dom. jag tog tag i det direkt. Började snacka med henne om de efter föredraget och då trodde hon nog att jag var värsta snurrhönan för jag va så uppe i varv =) Hon sa att jag skulle komma bort till deras station senare och det gjorde jag, Då fick jag snacka med en äldre gubbe om mina ideér och han tyckte det verka skit bra och intressant. Så nu ska jag kontakta honom igen senare och så ska vi prata om ett möjligt projektarbete ihop! Guuu så kul =)

Har även fåttt snacka lite med Mikael Tornving . Han var konferencier på WokingLife 2008 och han är utöver en grym komiker, beteendevetare och undersköterska bla. Så tänkte jag, aaah vafan, kan väl ta och snacka lite med honom med och det fick jag. Han skulle nämligen hålla i en debatt senare så jag frågade lite om den och såvidare. Han är en kul prick.

Utöver bra kontakter så har vi fått mycket bra mat serverade, vi satt i en sal där NHL-spelare tidigare denna veckan suttit på sina svettiga rumpor dennna veckan. =)


Vet att jag varit kass på att skriva nu men svårt när jag varit i Globen hela dagen. Orkar inte heller lägga in några bilder idag så får bli att anstränga sig lite extra och göra det sen när jag kommer hem. Imorn ska vi till Globen igen tiiiidigt och sen ska vi dra oss hem vid femtiden. Ojojoj. Tycker detta varit lärorikt. Okey jag erkänner, det var bra att jag åkte hit trots allt!


E.

Godmorgon Tisdag!

Vaknade nyss upp i ett iskallt rum, alla kände sig igentäppta, stela och som om vi somnat med en liter smink igår, ögonen var typ svullna. Känns som rummen och väggarna har varit med om en del. Kanske lite fuktskador, kanske lite mycket damm och stenhårda sängar. Herregud, ja man hade ju kunnat ha det värre, men när man vet att man har möjligheten att bo bättre så gör man ju helst det. Nu är det snart dax för frukosten och alla är nog supernyfikna på hur den ska vara, själv har jag ingen som helst aptit nu så jag ska väl se om jag hittar mig nått blaskigt kaffe så får det vara nog med det!
Dock en lång dag idag så viktigt att hålla skenet upp, men får jag möjligheten så ska jag minsan gapa lite på dom för deras kassa boendeval för oss när dom ligger på fancy hotell med värme och egna duschar. JA.

Måste gå, ha en fin dag!

E.

Det sötaste någonsin!

Nu sitter vi här och har druckit lite vino vino. Så visade Caroline en video på youtube som handlade om Christian the Lion. Han är de sötaste lejonet i världen. Han blev uppfostrad av männniskor då dom hade hittat honom när han blivit typ övergiven... Sen när han blev för stor för deras lägenhet beslutade dom sig för att släppa ut honom i det vilda. Några år senare tänkte dom försöka hitta honom ute i de vilda och trodde att han kanske inte skulle känna igen dom men det gjorde han... åå så mycket kärlek! Check it out! =)





Sov gott!

E.

Hur fan hamnade vi här!?

Okey, nu har jag mycket att berätta. Svårt att blogga när man är på resande fot. Bussen kom fram i tid till Globen där vi fick en rundvandring och lite info om allt imorn. Vi är ju Crew så vi får backstage-pass och allt. Skolan sponsrar med mat och så, så vi har fått fin fin mat idag. Lunch påvägen och sedan middag på Globen.
Sedan var det dax att fösa ut oss studenter till nått ställe på Bosön, som vi trodde ska någorlunda hotell liknande men NEJ, vi kom i ett lägerskoleplace där väggarna börjat flagna, det luktar gamla madrasser, halvt igenkalkade duschar och endast ett fåtal duschar. Under all kritik!! Det blir en aning svårt att ta plats bland en 40 studenter, mestdels tjejer, på morgonen klockan sex när vi ska va i globen kl halv 8!! Känns mer som vi skulle få betalt föratt bo på detta stället. Det sjuka är att lärarna stanna kvar i stan och ska på på Globen Hotell... Ooookey, med en flaska vin och lite musik så ska väl allt gå om det nu bara är för två nätter visst? :D

Anyway, så ska det bli spännande att se hur mässan i Globen blir. Vi ska göra obesrvationer och intervjua besökare sedan dra lite slutsatser på hur hela mässan har varit, hur människor har tyckt att forum, seminarium och andra föredrag varit. Alltid lärorikt för vår utbildning skulle ja tro.


Lite bilder av dagen..



Dax för att ta en stoorklunk vin och fantisera ihop fjärilar och blomdoft här.

E.

På bussen till stockholm!

Hey, sitter på bussen till sthlm nu. Mobilbloggar:) har datorn med mig men orkar inte ta upp den ännu. Vaknade idag och kände mig lite bättre, sov gott efter att ha tagit en alvedon. De gör susen:) Alltid kul att vara påväg någon stans men denna bussresa ska ta 7 timmar, kanske lite drygt. Vi åker västra skogsvägen nu, känns som vi ska bli attackerade av troll när som helst, lustigt! Vi kommer hem på onsdagkväll så blir mer tid i bussen än i globen. Imorn blir de hela dagen där på en stor mässa, vi kommer gå på olika seminarium och träffa många människor som jobbar med socialaarbeten, ungefär!;) Berättar mer sen. Måste snart kissa känner jag och är lagom sugen på att gå på en busstoalett. Bara att bita ihop:) Ha en din dag så länge! E.

Beslutsångest ggr hundra!



Sitter nu i bilen påväg till Halmstad hemifrån Göteborg. Trots att jag inte alls mått bra idag så beslutade jag mig föratt åka till Halmstad med hopp om att jag imorn mår kalaspiggt så att jag kan åka med till Den stora staden Sthlm. Uch, ja har haft väldigt svårt att bestämma mig idag, min hjärnkapacitet har gått på lågvarv och det ända jag orkat göra typ är att kolla på shity serier och äta glass. Kunde verkligen inte bestämma mig om det vore bäst att stanna hemma och verkligen vila och bli frisk, åka till mamma eller till Halmstad och hoppas på att må bättre imorn. Det sista blev det, yeepp. Ångesten bubblade också då jag vet att jag behöver städa min lägenhet (jaaaa vet, kassat att det ännu inte är gjort) och att jag verkligen vill träna fast jag inte borde. Äch, jag lovar att det är mycket bättre imorn, jag KÄNNER det på mig. =) Som mamma sa; ta dig i kragen och lyft upp dig själv. Sååå sant så kära mamma, inget annat man kan göra egentligen.

Jag hoppas att eran dag varit mycket bättre iaf, solen lyste ju trots allt fram en stund, iaf över göteborg =) Nu måste jag socialisera lite mer med Oscar så att han inte kör av vägen här när jag är så orevlig och bloggar. Det är ju ett beroende att blogga, nu sittter jag även i bilen och gör det. Ha! koooomiskt!


E.

Höstsjukan.





Jag tror att jag råkat ut för den årliga höstsjukan. Det är något konstigt med hösten och våren, som om kroppen utsätts för chocken när vädret förändras så snabbt. Uch. det är inte alls kul. Jag vill träna och känna mig pigg. Hade gärna pluggat med bara för att få känna mig bättre. Jag ligger som en torkad blomma i soffan och orkar knappt lyfta fingrarna för att skriva lite på bloggen. Men man måste ju prata med någon annan än väggarna så jag skriver lite här då =) Tidigare eller jag gör det väl fortfarande men inte lika ofta så skriver jag i min dagbok Greta. Hon är mycket fin och där kan man ju verkligen skriva ner ALLT man tänker och känner. Dock lite jobbigare att ta pennan och skriva än att knappa lite på datorn här.


Greta.


Imorn ska vi till Stockholm och jag vill bli bra tills dess, blir att proppa i mig några vitamintabletter och frukter. Det ska nog göra undrerverk. Har faktiskt hunnit söka några jobb på nätet idag med. Så jag försöker iaf göra nått vettigt. Snart kommer Oscar, egentligen skulle vi hälsat på vovsingen idag men dom kunde inte ta emot oss så blir väl bara att umgås lite sen ska jag till Halmstad. Så slipper jag gå upp för tidigt imorn föratt ta tåget till Halmstad innan bussen går till Sthlm.

Jaaa så är de, tur att de är söndag så att man kan se flera avsnitt av The Hills på rad :) Fashion week nu ju, kul med lilte inspiration även så mycket drama i den serien att man glömer sina egna bekymmer en stund. Dock Inte kul att han höstsjukan. Har ni några förslag på hälsokurer?



E.


Stöd min insamling på Rosa Bandet

Gomorrn' regniga söndag!

Uch ja, väldans grått och trist väder. Och jag känner mig smått krasslig idag, har mått lite pågränsen till sjug nu i tvådagar. Ont i halsen och snuvig, hoppats på att det bara ska försvinna, men nej. Imorn är det planerat att vi ska till Sockholm med skolan i tredagar, en mässa i globen som heter Working Life. Kan bli spännande och intressant men inte om man är sjuk, sitta på en buss i 7 timmar, snora & längta hem till sängen. Aja jag får se hur jag mår imorn helt enkelt. Om jag åker, vilket jag hoppas så tar jag med mid datorn så jag kan uppdatera er på bloggen och berätta mer om vad Working Life innebär.

Nu måset jag lägga mig i soffan igen,

Hoppas ni får en mys mys söndag.


E.

Elin, du vet vad jag menar!

...du vet perecis vad jag känner när jag hör denna låten. Så många gånger vi har lyssnat på den här på efterfesten eller på bakfyllan och den passar ofta in så grymt bra. För er som inte hört på den, lyssna så förstår ni!



En lagom fräsig lördag.



William, Sara, jag, den gosdaste ölen i världen & min bror Hjalle.


Ikväll var en lagomkväll. jag känner mig duktig som inte går och ut och festar galet som jag gjorde tidigare då jag bodde i Halmstad. Även om jag ibland kan sakna det! Nuför tiden när jag dricker, även om jag inte dricker mycket, får jag sån jävla magknip så jag tror att min kropp helt enkelt strejkar eller så blir jag så fruktansvärt bakfull att jag bara vill gräva ner mig och aldrig vakna igen. Kroppen vill inte mer nu förett tag helt enkelt. Ajemen, blev iaf lite halft utgång med brorsan och hans polare. Vi käkade middag på en restaurang som inte tog kort, inte hade en ordentlig meny och glömde servera oss det ena och det andra som vi beställt. Låter inte så lyckat va? haha nej men vi tyckte iaf mycket om vår gamle gubbe till servitör så vi förlät dom rätt snabbt. Sen dog vi vidare till Smaka och tog några öl.

Även så grymt glad för jag ringde Elin nu ikväll föratt prata lite, känns alltid lika hemma och jag ääälskar det med mina små änglar som jag har som bästa vänner. När jag ringer dem så känns de som om det var igår vi träffades eller snackade. Saknar just nu henne, Linda, Emelie, Emma, Pillan, Nina, och Elsa. Finns så många fler men detta är mina hjärtan som jag alltid kommer att älska och ni betyder tusen för mig! Oj, nu blev jag väl sådär nattligt känslig. Lika bra att sluta. Min kväll var fin iaf och jag tänker så på de som tar en stor del av mig. Ni är speciella och det är därför jag älskar er!

E. Night night!

Dagens bilder!

Mat med brorsan & Promenad i Höstiga Göteborg!










Lite passiv idag,,

Heey,
Sitter hemma hos brorsan nu. Möte upp honom utan för mig tidigare idag och han var bakis som ett svin så det stank ölhav i bilen! Typiskt en 32 årig singel, NOT! He's a Joke! :)
Well, vi svängde iaf ut till Hisingen föratt fixa lite fönstershit eller vad det heter, han fick nämligen för sig att han skulle få sina fönster fixade idag men det har ännu inte hänt. Vi sitter fortfarande här efter hemmalagad spagetti och kötfärssås och en två timmars lång höstpromenix. Senare blir det nog att hänga lite med honom och några till maybe bio!

Uppdaterar senare.

Ciao,

E.

Sex and The City mode & Rosa bandet-kampanj!

Följ min blogg med bloggkoll


Det är ju ingen nyhet att det görs reklam för en massa klädmärken i serien och filmen Sex and the City. Nu har filmen påverkat Coolbrandslistan som är en barometer för vad som är hetast i Storbritanien. Det hetaste varumärket visar sig vara underklädesmärket Agent Provocateu. Deras reklamer är väldigt provocerande, utmärkande sexiga. Bland annat Kate Moss har varit modell för deras underkläder.




Just nu pågår även en rosa bandet-kampanj som heter Syr för livet. Sjärndesigner har nu fått sex meter rosa tyg som de får sy en klänning av. Pengarna som kommer in för de klänningarna går direkt till forskning kring bröstcanser. Klänningarna kan man se i Stockholm i varuhusets Pubs skyltfönster från och med måndag! Shit vad jag beundrar detta, det är asbra att omtalade människor och kändisar medverkar i sånna här viktiga saker, det är ju Dom som har pengarna!! Det gör även att alla andra människor blir mer och mer medvetna och själva får viljan att dra sitt strå till stacken.

Jag ska själv gå och träna sen, för på Sats har de något som heter Träna för livet just nu, om jag nu hinner med ett sånt pass. Annars tränar jag för livet iaf, fast på eget begär. Även att jag nu har startat en egen Rosa bandet-kampanj. Klicka nedan och dra Ditt strå till stacken, tänk om de var du som utsattes för bröstcancer imorn. Då är du värd den bästa möjliga vården.

Stöd min insamling på Rosa Bandet

Greetings from Sweden. I miss you!




Jag sitter här med tårar i ögonen. Blev så himla glad nu när ni, Emelie & Linus komenterat på bloggen och skriver att ni ofta sitter och läser den från andra hörn på jorden! Jag saknar er massor och jag hoppas verkligen att en vacker dag att vi kan börja umgås lite mer igen och snacka gamla minnen.
För er som inte vet så är Linus & Emelie gymnasiekompisar som jag bla umgicks med en hel del! Nu är Linus i Polen och pluggar till läkare och Emelie är i USA med sin David & läser kurser. Alla bara försvinner ifrån mig!! Okey jag har ju inte precis varit den som stannat hemma heller, men jag är iaf i Sverige!! =)
Well, jag är happy upp över öronen att ni följer mitt vardagliga-up & down-liv här(!!Komentera mer!!).
Tänker mycket på hur ni har det med! Emelie, brun som en negerboll glassandes runt på en röd cykel och Linus är säkert ute på äventyr som den casanova han är ;) förutom att plugga stenhårt!

Då ska ja berätta lite för er med... Har snackat en del med Hauset och Agge så om typ en månad är det bestämt att jag ska ner till Lund och hälsa på, känns som de är på tiden de med. Hauset still going strong med tjejen, Agge trivs bra med sin tandläkarlinje och Ponta lever livet och han verkar trivas med sitt plugg, inte minst festerna ;) Iaf no hard feelings mellan oss längre. Jag träffade Annie för ett tag sen på Håkan konsert och hon trivs bra med här i Gbg så ska nog ses över en fika snart :) Treevlischt!

Å vilken bra morgon. Måste nog börja logga in mer på Skypen då Emelie. Men jag har ju Nollkoll på vilka tider du sitter inne där borta, tell me tell me!?



Emelie & jag på studenten Och Linus & Emelie!


Kan inte låta bli att lägga ut den här bilden också det var verkligen ett happy moment, fy fan vad lyckliga vi var :)



Linus, Kajza, Hauset, Jag, (Sofie i bakrunden) & Pillan :D



Miss you!

E.



Nytränad!


Ja jag måste säga, träning gör sina små underverk. Kom just in efter ett två timmars träning på gymmet, mest kondition och lite styrka fick de bli =) När jag var där på gymmet så gick tiden så fort och jag kände mig aldirg riktigt klar. Nu är jag dock det, fortfarande svettig och fin så ska studsa in i duschen strax.

Tyckte det var roligt när jag gick ner till gymmet, så går jag igenom parken här utanför mig och varje dag jag gör det så står det några medelålders tanter där och pratar. Alla har typ vars tre små hundar också. Det är som om dom har sina dagliga möten där, prata lite skit om den late gubben där hemma och diskuterar nästa hund dom ska köpa =) När min lille vovsing kommer tror jag mig minsan att jag ska gå ner och joina dom lite, se vad dom pratar om. Kan bli lite spännnande.

Duschen duschen, sen ska ja seee 90210. YEY!

Jag tar nog storstädning imorn bitti efter spinningen, ikväll är de fredagsrelax som gäller.

E.

Oj vilken konstig dag!




Idag känner jag mig allmänt oviktig. Konstigt känns det, menar inte attt jag annars är en viktig människa men livet känns tråkigt och meningslöst. Som med så mycket annat kännner man så vissa dagar. Trots att jag redan pluggat en massa idag så har jag ångest över något jag inte kan definiera eller sätta fingret på. buuho! Antagligen föratt jag inte riktigt vet vad jag ska göra just nu. Vädret är fint men jag har inte någon riktig lust att gå ut och gå, jag har en stökig lägenhet & en massa disk men jag har ingen lust att städa, jag har ingen mat men inte heller någon aptit eller ork att handla. Gooosch, om jag inte går och tränar nu lovar jag att det inte heller blir av och det ger mig ännu mer ångest så jag ska släpa iväg mig till gymmet nu, yes yes. Nog det jag behöver. När jag kommer hem har jag New 90210 avsnittet att titta på, och det ska iallafall bli kul.


Ses senare.

E.

Varken Buu eller Bääh!?




Haha, här sitter Johan, Linda och jag. Nu har vi lunch och diskuterar gamla lärare. Verkligen roligt hur olika syn vi har påå dom. Vi pratade speciellt om två stycken som har varit de stelaste, tråkigaste lärarna någonsin. En som vi kallad Calvin Klein, pga av initsialer var CK. Och sen en lärare som vi hade på socialrätten som vi inte minns namnet på. Vi kom på en bra liknelse, dom hade nämligen så neutrala och stela ansiktisuttryck att man inte kunde bedömma om dom var buu eller Bääh, som ett glas vatten liksom. Vatten är ju varken gott eller äckligt. Haha det tyckte jag var en bra liknelse. Han läraren i socialrätt, han kunde man liksom skratta åt bara föratt han var såå allvarlig att han aldrig rörde en min, även när han var rolig och alla skrattade åt honom. Lustig prick.




E.

Fredag!

Äntligen fredag och redan fredag måste jag säga. Den här veckan har gått så himla fort, bra tycker jag! Inatt sov jag hur gott som helst och på första gången på länge kände jag inte föratt gå upp när kl ringde halv 7 så jag sov vidare. Tyckte jag var värd de. =) Snart kommer Linda och Johan och vi ska plugga, känner min inte sådär ströt sugen så att jag kan hoppa av lycka men vafan skönt att göra lite vettiga grejer.

Inatt drömde jag något skumt igen, jag fyllde år och någon hade ordnat en jätte mega fest åt mig. Hur mycket fiolk som helst även sånna som jag inte kände. Sen fick jag och en mamma till en av mina kompisar gå på skattjakt eller något liknande och allt var helt magiskt. Man kunde gå genom väggar och statyer levde. Det var tufft. Blev lite irriterad när klockan ringde!

Igår pratade jag med Pillan i telefon och det va så skönt. Känds som vi har så mycket gemensamt just nu och sitter lite i samma båt, eller Hur Pillis? Hur lätt det är att inte veta hur man ska göra när förnuftet säger en sak och hjärtat säger en annan. Vi har väl olika anledningar kanske för varför det känns så här men vi förstår varandra just nu och det är skönt. Allt kommer väl iaf lösa sig till slut, bara man är ärlig när det kommer till relationer och känslor. Love you honey!



Nu Måste jag springa till 7/11 innan dom andra kommer & köpa mjölk till Kaffet.

En sorglig/fin/underbar morgonlåt kanske..


Anna Nalick - Breathe



E.

Fredag!

Äntligen fredag och redan fredag måste jag säga. Den här veckan har gått så himla fort, bra tycker jag! Inatt sov jag hur gott som helst och på första gången på länge kände jag inte föratt gå upp när kl ringde halv 7 så jag sov vidare. Tyckte jag var värd de. =) Snart kommer Linda och Johan och vi ska plugga, känner min inte sådär ströt sugen så att jag kan hoppa av lycka men vafan skönt att göra lite vettiga grejer.

Inatt drömde jag något skumt igen, jag fyllde år och någon hade ordnat en jätte mega fest åt mig. Hur mycket fiolk som helst även sånna som jag inte kände. Sen fick jag och en mamma till en av mina kompisar gå på skattjakt eller något liknande och allt var helt magiskt. Man kunde gå genom väggar och statyer levde. Det var tufft. Blev lite irriterad när klockan ringde!

Igår pratade jag med Pillan i telefon och det va så skönt. Känds som vi har så mycket gemensamt just nu och sitter lite i samma båt, eller Hur Pillis? Allt kommer väl iaf lösa sig till slut, bara man är ärlig när det kommer till relationer och sånt. Love you honey!

Nu Måste jag springa till 7/11 innan dom andra kommer & köpa mjölk till Kaffet.

En sorglig/fin/underbar morgonlåt kanske..


Anna Nalick - Breathe



E.

Bloggning från soffan!

Bloggar från min mobil nu. För första gången, kul! Kollar på Heroes, följde de mkt första säsongen men du är de svårt att hänga med. Snart somnar jag nog här i soffan så borde gå och lägga mig. Imorn blir de tidig träning! Skönt! Sov gott

Funderarkväll me blixtar!



Jag just hemkommen till Göteborg. Det var jobbigt att ta tag i det och sätta sig på ett tåg men väl på tåget så var det skönt igen! Det var verkligen så fint att åka tåg hem ikväll, såg hela solnedgången!
& Nu ser jag att det blixtar här utanför mina fönser långt långt borta men molnen är påväg hit så kanske bli värst ovädret inatt. Jag hoppas lite på det för det är mysigt!

När jag gick genom stan hem från stationen, fick jag lite en känsla av att människorna nu försöker att använda sina sista sommarkänslor & krafter. Trots att det blivit så kallt. Folk är ute och går, tar en torsdagsöl och sitter fortfarande ute på uteserveringarna. Jag blev själv riktigt sugen men ska upp tidigt imorn för att träna och plugga så jag får vänta helt enkelt. Ett annat tecken på att sommaren verkligen är slut är att Grillen & baren utanför Storan nu är stängd för säsongen, :( boohoo! Men men nu får vi hoppas på en solig höst och snöig vinter. Som tur är så kommer varje årstid tillbaka. Och snart får jag hem en liten solstråle, han kommer få hålla mig varm! =)




"Sålänge vi bara har varandra så kommer allt annat att falla på plats!"
E.

Från sol till regn sen från regn till sol!

Vädret är bra lustigt och det gör en väldigt trött när det är såhär schizofrent! Vi åkte till väla, var där inte så länge men det räckte nästan. Påvägen tid öste det ner så att alla nästan låg i 50 på motorvägen och nu är det fint igen medan man samtidigt kan skymta ny regnmoln borta över havet som snart är här.
På Väla var det inte alls mycket folk idag sååå skönt mamma hittade ett par nya jeans, skit snygga och jag hittade en hundsäng till vovven som kommer om några veckor. Jag är verkligen ute i god tid! Hah. Men det är bra, längtar så oliidligt nu, hela tiden, konstant! 
Sen käkade vi lunch på Graffiti café, såå himla gott. Där fikade vi jämt under gymnasie tiden.. Har inte hittat nått sånt i Göteborg.. =(
  
        


Tycker det är roligt att det finns en egen avfart för Strövelstorp mellan Ängelholm och Helsingborg, Strövels som är så pluttigt och det finns TRE skyltar längs motorvägen inna avfarten, de du Oscar ;) !!! Hah.




Weell well, snart bär det hem till Götebooorrrg! Lite segt att åka tåg bara..

E.

Happy Happy!

Igår fick jag blandannat ett medelande av Elin som undrade om hon kunde komma till mig helgen vecka 42.
"Åååå jaaa" tänkte jag, fan vad roligt. Saknar dig som fan Sweetheart och ska bli härligt att spendera en höstig helg med dig. Elin och jag umgicks väldigt mycket då vi båda bodde i Halmstad. Den galna tiden började i Vallås-korridoren, daamn vad skoj vi hade då, heela korridors ligan Saknar det väldigt ofta! Sedan då vi bodde i studentområdet Gamletull och spenderade tid tillsammans på nattliga upptåg fyra gånger i veckan, Men nu är det så att jag bor i Göteborg och Elin har flyttat till Norge för att jobba, känns som en syster som är alldeles för långt borta!!

Men Snart ses vi!

                     



Nu ska jag till Väla med mamsingen, Ska bli kul. Evigheter sen jag var där, var ju en hemma plan som fjortis då man hängde på väla varannan dag :P


Hörs sen.

E.

Torsdagsmys & rebus!

Vaknade halv sju då mamma kom in för att väcka Alex som ska till skolan. Kom upp tidigt idag igen vilket känns bra, för är ändå utvilad. Alex kom upp och la sig hos mig så vi fick mysa lite innan mamma började gapa att gröten var klar. Han är verkligen världens mysigaste 9 åring! På bilden nedan ser han ut som Sid i Ice age! :P SÅ SÖTT!



Hela huset luktar blöt hund och mamma, Alex & jag satt och åta frukost, jag bara en kopp kaffe, då Alex börjar berätta massa roliga historier. Vissa förstår jag mig mer på än andra måste jag säga =) Hans morgon-specialare var :

Vad heter musens motorcykel?
Svar: Ostbågar

Mamma börjar gapskratta och tycker det är hur grymt som helst, hon har så lätt för att skratta. Det mest kassa skämtet kan få henne att gråta av skratt.



Haha Ett gott skratt förlänger livet, visst? Många har nog sett den här videon, men jag kan se den tusen gånger för jag skrattar lika mycket varje gång. Så underbart lättroad!






Ha en fin dag så länge!
Skratta mycke.


En fin dag & nu hoppas på en fin sömn!

Varit en fin dag för mamma tror jag. Glad att jag kom hit för vet hur mycket det betyder för henne. Som jag sa till henne, imorn är "fösta dagen på resten av hennes liv" vilket innebär fösta dagen inpå hennes 50 onde år. Jag hoppas de blir hennes bästa år ever, efter det hon gått igenom är hon just nu värd det. Motgångar har hon haft bådet pågrund av hennes egna snesteg och andras runt omkring henne, men nu ser vi ljuset i horisonten!




En osminkad jag heeela dagen, och som vanligt finns Aromatkryddan nära till hands. Inte särskilt hälsosamt, Jag vet!, men så otroligt gott!

                              


God natt!

E.

MysMusselmiddag!

                                        

Min mamma är från Belgien och där är har dom som Nationalrätt kokta musslor. Idag fyllde mamsingen år och då var det givet att det skulle bli vår middag. För alla er som inte ätit det så borde ni prova. Tillsammans med pommes och senapsmajonäs. För många låter det nog inte så smarrigt men jag lovar det är underbart, och det tar tid att äta vilket gör det mycket mer trevligt vid middagsbordet, lite plockit och pyssligt :)




Nu är det efterrätt!, vår hemma lagade kladdekaaaaka! Yaaammmi!


Hörs senare!

E.

Eftermiddags mys!



Hemma igen efter att vi varit runt i Båstad lite, men det dåliga vädret gjorde att vi blev sugna på att åka hem och baka! Jag och Alex har en kladdekaka i ugnen nu, goooott ska det bli =) Under tiden så fick höra lite sång av Alexander, han är väldigt duktig och tar i äääända från tårna. Sjunger om hur man plockar bommul på fälten och sånt " ooooh Lordy..trallalal" Hihi, han är så söt!
Innan var vi även i djuraffären och jag har hittat lite basgrejer till den lille söte ( Vad han nu ska heta, står mellan Tino & Gilbert nu :D,)

           

Här ser ni grejerna jag hittade till den kommande vovsingen, Alex i väntan på kladdekakan & jag som antagligen bloggar! =)

De Skånska slätterna kommer alltid att vara Hemma!

Vägen hit är alltid så mysig. Jag älskar att åka tåg, det känns som att när man är påväg någonstans som på tåg, buss eller i bil så kan jag slappna av. Jag kan få tänka och filosofera en stund utan att känna stressen att jag måste iväg någonstans eller göra något vettigt. För på tåget kan man ändå bara sitta och vänta på att komma fram, lika bra att passa på att bara Vara!
Lanskapen är ju så fina att titta på med, speciellt härligt att komma till de Skånska slätterna. Där man är uppvuxen kommer alltid vara hemma även om man inte bor här längre eller inte varit här på ett tag.


Väl framme i Båstad så åkte jag och mamma för att köpa musslorna till ikväll sen fick jag äntligen komma hem till min gamla vovve Dixie. Underbara Dixie, hon ger så mycket kärlek.

 
Myspys, Visst har hon fina morrhår? :D

 Nu är det dax för mig och mamma och hämta lillebror, sen ska vi nog åka en sväng. Jag vill till en djuraffär och sen till Johannesens för att kolla lite clothes!


See you later,

E.

Happy birthday!


Idag fyller min mamsing år, så jag ska nu åka till henne för att fira lite. Får träffa Alex och Dixie med då och de e alltid kul. Ikväll ska vi äta musslor, guuu det är så gott!
Har inte sovit mycket inatt så idag är jag mega trött, men det ser ut att bli fint väder iaf så tror det kan turn out well trots allt!
Min mamma jobbar som personlig coach och jag har pratat med några om det som själva vill arbeta som det senare, bland annat Ellie. Nu kan du gå in på hennes hemsida, läsa lite och se hur den ser ut; http://www.timmermans.se/ . :)

Har varit ut på nätet och letat hundprylar, måste börja planera bra nu innan min vosing kommer hem, längtar!
Bara dryga tre veckor kvar!

Hörs senare så ha en fin dag so long!


E.