One tree Hill.

Nu ska jag se på One tree hill, det senaste. Shitto vad jag älskar den Serien..

Fuck I'm stuck.




Nighty!



I Made IT!!

Hey hey hey,

OJ, vilken lång dag det varit och massor har jag hittat på. Som ni ser har jag fått en ny design på min blogg, vilket jag tycker är skitkul och jag hoppas ni med tycker den är fiiin!! Oscar har varit en ängel som hjälpt mig med detta och vi har meckat med den i flera timmar så vi är lite trötta i ögonen av allt datorstirrande och kodande :)

Hade min redovisning idag som ni är medvetna om. Vi var sju grupper och alla skulle redovisa på oliak områden i Halmstad. Vi åkten en aspimpad buss runt till alla platser och det skulle ta hela dagen från halv tio till fyra. När vi hoppade på bussen imorse fick vi veta att vi var den SISTA gruppen, fan, fy, nej, UCH. jag ville ju slippa magknipen och få det gjort. Aja, jag var iaf tvungen att brottas med mina inre spöken några timmar till. Väl när klockan var halv fyra, Yes, då var det våran tur & det gick faktiskt skit bra. En tung ryggsäck lyftes från mina axlar och jag var genast nöjd med mig själv! =)

En av grupperna hade fokuserat på hur centrum är anpassat efter funktionshindrade så vi fick prova på att gå som en blind i stan, folk tyckte nog det såg roligt ut. =)





Efter plugget gick jag till Gurra, jag blev bjuden på en klassisk studentmåltid; Köttbullar & pasta, det var gott!! Sedan blev det att svänga till Oscar för att få lite hjälp med bloggen och hänga lite!
Dagens Outfit, inte att glömma :) Min Håkan T-shirt, Jacktröja från Gina & ett par Gamla Jeans. Perfekt Tisdagskläder! :)



Hoppas ni får en fin kväll. Mer bloggning imorn, ska skriva ifatt I promise!

Oou Ja juste, ni får även en gooddi gooddi song av mig, den är ju inspelad på Avenyn i Göteborrrg och allt ;) Kan ni gissa...

 




Sov gott!



E
.

Godmorgon Tisdag!



En liten tidig morgon bild från min balkong. Mornar är väldigt fina, allt är så lugn och känns som allt börjar om på nytt igen. Om man tittar riktigt noga kan man fortfarande se månen.



Uppe tidigt idag igen, idag dock mer medvetet för ska till Halmstad för att göra redovisningen idag. Bilen går kl 7.50. Måste säga att det känns mycket skönare att vi kör bil nu ist för att ta tåg eller buss som tar längre tid. Vi är ju inte i Halmstad så mycket heller så det blir inte så mycket pendlande.
Nu känner jag mig lite nervis igen inför redovisninge. Har iaf läst igenom det noga några gånger så det ska gå prima. LÄNGTAR tills de är över!



Hade en lustig dröm inatt. Drömde att jag hade köpt en hund, en iller och en kaning, & så bodde jag i ett mega hus så jag hade ingen som helst koll på dom. Hela drömen handlade egentligen om hur jag fick leta efter dom som en tok för att dom inte skulle gnaga på saker i huset. :)

Nä, nu ska jag fixa till de sista sen springa till stationen där jag hämtas upp. Ha en underbar dag!


E.

En Liten Bok & en liten sång om Kärlek!



Detta är en så mysig bok. jag fick den i födelsedags present för några år sen och det är fortfarande en favvo bok som alltid ligger i närheten =) Den är även mjuk och tygit fodral. Det stär så mycket sött & klokt i den om Kärlek som man blir både ledsen & glad av.

"Av alla former av försiktighet är nog försiktighet i kärleken den mest olyckssagliga"

"Även ett mycket litet mått av hopp räcker för att väcka kärleken."

"Förälskade ser i hela världen bara sig själv men glömmer att världen ser dem."

"Den första kyssen är den som har störst betydelse i varje kärlekshistoria. Den förändrar förhållandet mellan två människor mer genomgripande än till och med den slutliga kapitulationen; för denna kyss bär inom sig den där kapitulationen."



Den är även fin inuti..


En superdupergrym låt;



All Lovers Hell - Kristoffer Åhstöm



"Där kärleken finns, där finns livet!"

Good Night,
E.

Höstmåndag med plugg & nerver,



Varit och pluggat nu i några timmar. Var först tvungen att hitta Ink & print eller vad det nu heter för att skriva ut vårt arbete som vi imorn ska redovisa. Sprang runt som en tok innan jag hittade det sen när jag väl gjorde det så tog dom inte kort idag så jag var tvungen att rusa ner & upp föratt ta ut kontanter, peeuw!

Imorn har vi som sagt redovisning, för mig är det lite av ett personligt problem. Vilket är lustigt för jag är i vanliga fall världens mest sociala & pratglada men inför folk att tvingas snacka (oftast tråkiga saker) så mår jag kasst. Kanske föratt det blir något tillgjort. Iaf vi gick igenom det några gånger och det kändes bättre men är iaf puttelite nervis inför imorn. Men jag försöker tänka att när det är gjort så känns det asgött! :) Bara jag kommer in i det så är det ju a Piece of cake!

Typisk höst dag idag igeeen, sådär smått opålitligt väder. Ena student regn & andra stunden sunshine. Inte konstigt att många får hömörsvängningar under höst och vinter & blir smått depprimerade. Psyket hänger inte med i svängarna och man påverkas ju otroliggt mkt av vädret strots allt.


Ena stunden regn andra stunden fint & hösten blir genast nått vackert.




Erika med äkliga spindlar i magen och en elektrisk ål i hjärtat.

Tips för Seriefan,,90210

Jag kunde inte låta bli att ladda ner och kolla hur the New (Beverly hills) 90210 verkade, och nu är jag stuck! Den är faktiskt bra om man ska följa den dramatiska, mode inriktade och spännande seriemallen. Så klart alltid en aning bitchy och överdrivet men tidsfördrivande & soligt frächt i vårt svenska höstmörker.
För er som inte sett något av det ännu men är smått intresserade, här kommer ett smakprov och insideklipp...




E.

MåndagsMode snack!

Morn morn! Ännnu en ny vecka på gång. Känns lite jobbigt för vissa och grymt skönt för andra, bla mig. Vet inte varför men jag tycker det är skönt med en ny vecka idag :) Om dagarna bara håller sig soliga och fina så kan man hinna njuta av hösten också innan allt börjar kännan naket och grått. Burrr, det är inte lika kul. Inatt sov jag som en stock, och vaknade sådär tidigt som jag brukar göra nu för tiden. Det är rätt skönt för man hinner med såå mycket mer på hela dagen. Nu hinner jag med gott samvbete dricka min kopp kaffe, blogga och bestämma mig lugnt och sansat vad jag ska ha på mig och vissa dagar gå och träna lite extra.

Har läst lite om höst och vinterns mode, mycket kjol och klänning, helt svart eller grått och mönstrade allt är välkommet. Även en hel del stickat & boots. Image = Ladylike, och de ser man inte minst på skorna. & det gillar jag så då ska jag nog kunna överleva denna vintern med utan att behöva må illa och irritera mig över vad andra har på sig!



& snart är det väl dax att köpa sig årets nya mössa & vantar, det ska bli kul. Vinterpimpa sig lite ;) Skor är ju det roligaste i hela världen att köpa, nu är de het het het med höga klackar, gärna pumps eller stövletter, wooow, me like.


Mys mys Vantar!


De här Stövlarnaoch Pumpsen vill jag ha, Goosch vad snygga tycker jag. Får ta och hitta det där extra jobbet så jag kan slösa lite mer tror jag :)



Jaha, nu var det tänkt att jag skulle gå min morgon promenad men regnet sveper över Göteborg, ich. Får nog plocka lite i lägenheten istället och hoppas på bättre väder om en liten stund!
OJ, vad det öser ner nu!

Ha en fin Måndag så länge!
E.

En duktig Söndag!

Nu är jag trött, var på sats och tränade två timmar idag. En timmes gång + jogging på band och ett CorePuls pass, det var super nice och jag känner mig grym som har tränat så mycket denna veckan. Äntliegn tillbaka i mitt rätta jag när det gäller det. Sen var det bara att packa ihop och fara vidare för att göra fler nyttigheter, JO, plugga! Johan, Linda & jag hemma hos Linda. Jag var måttligt sugen och motiverad då jag inte hunnit ätat ordentlig efter träningen. Satt och trodde jag fått feber för mitt huvud kändes som en brinnande glödlampa men kom på mig själv att jag ju varit och solat kl halv 8 imorse, tror inte jag är så van vid så långa dagar. Aja, nu när jag är hemma så är de sååå skönt att ha varit lite flitig denna söndag. Som annars brukar vara den mest meningslösa dagen i veckan :) Hoppas ni haft en fin söndag med!


Så här pigga var Johan & Llinda, medan en annan...


...deckat i soffan för ett slag. :) Luuugn jag lyckade göra min del av jobbet iaf ;)


Nu är det soffan som behöver lite kvalitetstids, just nu känns detta som världens bästa soffa. Ikea-soffa så klart & riktigt riktigt Erika formad efter så många år. Min Rosa klutt kallar...




Myssöndag med Erika.

Hur mycket förändras man?

Jag sitter och tittar igenom många gamla och nya bilder. Det roliga med det är att man ser väldigt tydliga skillnader men även ser man en hel del liknelser på hur man såg ut när man var plutt och hur man ser ut idag. Man var dock mer oskyldig då, ännu hade man inte gjort misstagen man lär sig något utav. Meeen...Titta bara på dessa bilder nedan,Ha! Roligt att jag har istort sett liknande stil än idag och då var det inte ens jag som bestämde vad jag skulle ha på mig. Jag är väl en 6 år på det kortet skulle jag tro och mamma hade klätt upp mig så som jag själv klär mig idag, eller liknande iaf ;) I love my mum, she rocks!




Mum and I.



Skulle vara kul om fler kunde lägga upp bilder på när dom var små på era bloggar så kan man få se på er "förändring"! =)

Nu ska jag springa iväg till Sats och träna, SatscorePuls, Naaaajs söndagsträning!

Erika a.k.a Pluttan.

Once.



Igärkväll knallade jag och brorsan för att hyra en film. Vi valde filmen Once. Där satt vi med Ben & Jerrys glass och godis, mycket skön lördagkväll!

Filmen handlar om en kärleks historia med mycket fin musik. Han är en mycket musikalisk kille som vill utrycka sig med musiken och även hon är musikalisk men får inte utlopp för de förens hon träffar honom.
En fin & mycket enkel film. Tycker ni borde se den. =)



E.

Han med hjärtat av Guld,,



Gårkvällens fantastiska medelande:

"If you fall back into my life,
I'd promise you I would never let another day just pass us by,
I could never leave this world undone,
I wanna be your only one."



Innan jag gav bort mitt hjärta ville jag vara säker på att han inte hade något för som så många gånger förr då jag tog deras vackra hjärta av guld i mina händer tappade jag det när jag snubblade över en rot för att sträckte mig efter horisonten.

Vill inte känna på två olika sätt det klyver inte bara dig även mig.

E.


Texten kommer från låten med Amber Pacific, Fall back into my life.

Vill att tiden ska rusa!



Långtar så tills min lilla vovve kommer hem till mig. Var där iförrgår och bestämde mig för honom. Han är seriöst världens finaste! Har fortfarande lite svårt att bestämma mig för vad han ska heta, just nu står det mellan Tarantino (Tino) och Gilbert.. men vill ha hjälp och gära fler alternativ...
Om 26 dagar kommer han!!!
Innan dess ska jag även ha köpt lite fina prylar. Var inne på en grym sida www.doggie.se där har dom massa söta hundväskor, koppel, halsband, skålar och leksaker.


De här grejerna vill köpa till honom!


Vad tycker ni? :D

A Happy & längtans full Erika.

Dagens äventyr med massor av litteratur & Höstfynd.


Sara & Ellie med mina jackor, Min korta bruna kavajjacka (Zara) & Jeansjackan (Only)

Höst Göteborg!

Alla andra och även jag måste visa den Dagliga outfiten!


Vi drog oss in mot stan och hade som mål att komma fram till den stort Bokmässan. Sara, Stian, Eleonora & jag. I och med krångel med parkering gick Ellie och jag i förväg, tyvärr kom inte Sara & Stian pga av biltrubbel.
Göteborg är alltid Göteborg, helt klart vackert oavsett årstid. Nu när hösten smyger sig in är det helt magiska färger.
Aja, vi vandrade runt inne på mässan efter att ha betalat hela 120 kr, hade vi som mål att hitta fina böcker till superfina priser vilket vi även gjorde. Målet var även att spana in om vi såg några gryma författare vilket vi gjorde, Mark Levengood, Jan Guillo & Lisa Marklund. Wooow, jag har inga bilder men tror att Ellie snart kommer lägga upp (benora.blogg.se) ;)
Jag hittade två böcker och en mysig mobilhållare från Nici.




Bok 1. Är "Livs linjer" av Nancy Houston & bok 2. "Är Att lära sig själv att leva" av Jan Didion jag har hört mycket om speciellt bok nr 2. Hon är tydligen en väldigt duktig journalist och författare och hon har skrivit en del böcker innan som idag räknas som klassiker. Wow! Berättar med om dem och vad jag tycker sen när jag läst böckerna. Ellie hittade även några bäcker, till och med ÅTTA st. Om dom kommer hon med att berätta på sin blogg, mycket inriktade på livet och coaching! Superintressant.
Min nya mobilskyddare är jag så nöjd med, en färgklick. Vilket jag älskar. Liv-Greta (Mitt mobilsmycke) känner sig hemma. :)

Nu ska jag mysa med en kopp kaffe sen blir det nog biodax med brorsan förhoppningsvis!

E.

Gårdagskvällen med Friends & Håkan.


Sara & Stian


MIN nyinköpta, fin fina Håkan tröjja!!


Eleonora, ingosad under täcket! Sweetheart.

Igår kväll var supermys. Träffades upp Sara, Lollo, Pill & Simon hemma hos mig på Vasaplatsen. Snaxa godis och snacka strunt. Vid halv åtta drog vi oss mot Liseberg för att se Håkan, grymt mkt folk. Tydligen hade en del redan köat sen i förrgår. Snacka om att VERKLIGEN vilja se Håkan och känna hans svett stänka på sig.
Dock hade jag en grymt otäck kramp i magen så jag knalla snabbt hem för att lägga mig i fosterställning. Tråkigt men även skönt.
Idag vaknade jag med Sara, Stian & Eleonora hos mig. Sara och Stian knallade ner och köpte frukost på Espresso House. En bra start på lördag, fina vänner, fina frukost & INGEN kramp!

E.

Pusselbit & Min nya Hund!


Jag går genom stan och känner mig långt ifrån en av dom. Tidigare kunde jag älska känslan av att gå bland mycket folk på natten, nästan som en festivalkänsla som gjorde att de ryckte gott i benen. Och man va ute på jakt. Jakten är rätt meningslös, man flyr från ensamheten som om den vore ett moln av taggar som svävar över ens känsliga huvud.

Att låta en önskan sväva fritt och när livet är redo för sitt rätta, när man äntligen funnit pusselbiten som ska matcha sitt eget liv, vet man det. Bara en lång tids väntan.

Jag har hittat en pusselbit, han är min min min och kommer hem hit om fyra veckor. Visst är han fantastisk. Han är en Långhårig DvärgTax som ska heta Tarantino, men förkortning Tino då, eller Gilbert, har lite svårt att bestämma mig!


I'm back!


Detta är ju heeelt sjukt. Ni vet hur mycket meck jag hade med att logga in på den här sidan tidigare. Yes, och nu så låg jag och en vän och snackade om blogg en massa inatt och jag saknade min gamla traditionella, den här, så jag testade igen och ny gick det!! =)

Wooooow.

Lite jobbigt som jag har bytt bloggar de senaste året men nu kan jag äntligen fokuser här på den bästa igen. yes yes. Om ni vill veta vad jag hållit hus och på med den sista tiden så kan ni kolla på http://blogg.expressen.se/erikatche/ Där har jag skrivit en del strunt den senaste tiden.
Å jag har saknat den här, och ny är jag On The Road again! =)

Min tanke med denna blogg är i stor del att dela med mig av det jag sysslar med och alla mina funky tankar om världen runt omkring. Det finns ju allt mellan himel och jord, goosch så spännande.
Xo xo,
Erika

RSS 2.0