Bland kartonger och mysvibbar.


Det känns helt fantastiskt att kunna sitta här vid köksbordet. morgonmysa, nynna till radion och titta ut över takåsarna.
Kan ni fatta att jag ser 17 flaggstänger från mitt köksfönster!!
slutsats: jag behöver INTE införskaffa en egen :)

På läge känns det äntligen som jag har hittat hem. Än så länge. Jag kan kanske inte säga allt för mycket efter fyra dagar i vår nya lägenhet men det känns grymt!
Visserligen har vi en jävla massa kartonger kvar att sortera upp och platta till innan man kan känna att ytan i denna lägenhet kan användas på rätt sätt. Tills dans, kullerbyttor och annat trams.

Pappsen var här igår för att sätta upp hyllor åt oss och idag ska han fortsätta med det. Tack och lov, vart ska annars alla böcker och filmer vara, vägrar slå tån i dom kartongerna fler gånger.

Yes.


Tvätten kallar.

E.


Movin'

Hoppsan.


Hej Mina få små läsare som finns kvar.
Sist jag skrev något vettigt var de inte så vettigt att det just då var aktuellt, rörigt? jo..
Med de menar jag att det tagit lite tid för mig och min boyfriend att få flyttat.

Desto mer man flyttar (och jag tycker ju jag har gjort det en del) desto fler sega"vi-får-inte-tummen-ur-röven" människor stöter man på. Fastighetsbolagen tar gooood tid på sig även när det gäller snabba byten.
Vad vet jag dom har kanske super mycket att göra eller låtsas dom bara för att verka viktiga.
Men i alla fall...Nu så är det nästan ordnat, (tack gode gud) det blir inflytt den 1 November och på tisdag i nästa vecka ska det skrivas på kontrakt :D YEY!

Från Söder till Tågaborg.

Det ska bli skööönt, lite mer space, större säng och mycket inredningspyssel. 
Mys mys.
Lagom till den absolut tristaste tiden på året. Då ska jag lufsa runt i mina små morgontofflor(å jag älskar det ordet) och tända ljus, lukta min hund bakom öronen och se till att mattor, kuddar och krims krams ligger på sin plats!
Jag har planerat att jag i vårt nya, stoooora fina kök ska baka baka baka, så att grannarna tror att det bor ett kakmonster delux tant där.
Vi har ju diskmaskin också ;)

Det kommer bli så härligt & alla är välkomnanär ni vill.OBS.
Min lägenhet står tom hela November månad, så hör av er så kan ni få hyra den för en billig MYCKE billig peng.
Den kan även vara lite möblerad om någon så vill. Typ säng och det där lite basic.kul.

E.


RSS 2.0