Minkdemonstration.

Jag har inte berättat om demostrationen i Sölvesborg här ännu. Det är mkt jag har missat att skriva om då jag inte är allt för aktiv längre på bloggen, Tyvärr!
I alla fall, den 4/9 var det stor demonstration för minkarna i Sölvesborg. Flera tusen minkar sitter inburade i sjukt trånga burar och lever ett långt ifrån normalt liv.
Vi vandrade ca 7 km genom Listerlandet som det heter, där de finns sjukt många Minkfarmer inom samma område.
En lite film, så får ni en uppfattning :
Då vi gick förbi minkfarmerna visade vi djuren respekt och gick tysta förbi. Vi var över 500 personer, galet men så bra!
Vi gick så nära minkarna att vi kunde se över planket in till dom och det högg till i hjärtat när man ser så många minkar vanvårdas i så små utrymmen. Dom pep och krafsade på stängslet, trots att dom kanske såg ok ut fysiskt (det vi kunde se från håll på demon) så är dem absolut inte mentalt friska.
Vi vet ju att det även bevittnats massor av fall där minkarna hittats i burar med stora sår och bitmärken, vilket tyder på det minkarna utsätts för gör dem stressade och tillslut gör dom illa varandra. Är det inte fruktansvärt?
Nu hoppas vi på ett slut på pälsindustrins idioti inom kort!
E.

The Phantom Rider.

Dumma jag glömmer bort bloggen lite då och då. Men har väldigt mycket annat att tänka på och just nu sitter jag och nästen skiter på mig för jag är rätt nervös idag.
Idag börjar jag skolan och det är STORT! :)
Hortonomprogrammet i Alnarp. Cool.
Sovit gott, vilket är viktigt. Måste hinna pula det sista med skolväskan sen är jag redo!
Lyssnar oavbrutet på den här låten: The meteors - The phantom rider
Great.
E.

RSS 2.0