Sex and The City mode & Rosa bandet-kampanj!

Följ min blogg med bloggkoll


Det är ju ingen nyhet att det görs reklam för en massa klädmärken i serien och filmen Sex and the City. Nu har filmen påverkat Coolbrandslistan som är en barometer för vad som är hetast i Storbritanien. Det hetaste varumärket visar sig vara underklädesmärket Agent Provocateu. Deras reklamer är väldigt provocerande, utmärkande sexiga. Bland annat Kate Moss har varit modell för deras underkläder.




Just nu pågår även en rosa bandet-kampanj som heter Syr för livet. Sjärndesigner har nu fått sex meter rosa tyg som de får sy en klänning av. Pengarna som kommer in för de klänningarna går direkt till forskning kring bröstcanser. Klänningarna kan man se i Stockholm i varuhusets Pubs skyltfönster från och med måndag! Shit vad jag beundrar detta, det är asbra att omtalade människor och kändisar medverkar i sånna här viktiga saker, det är ju Dom som har pengarna!! Det gör även att alla andra människor blir mer och mer medvetna och själva får viljan att dra sitt strå till stacken.

Jag ska själv gå och träna sen, för på Sats har de något som heter Träna för livet just nu, om jag nu hinner med ett sånt pass. Annars tränar jag för livet iaf, fast på eget begär. Även att jag nu har startat en egen Rosa bandet-kampanj. Klicka nedan och dra Ditt strå till stacken, tänk om de var du som utsattes för bröstcancer imorn. Då är du värd den bästa möjliga vården.

Stöd min insamling på Rosa Bandet

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah, ja det hoppas jag oxå... rörigt minst sagt!



Ha en strålande dag! ;)

2008-10-04 @ 11:37:10
URL: http://mittlivsomsuperstar.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

svar: ja eller hur :D den perfekta blogawards klänningen :)

2008-10-04 @ 12:48:56
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: SANIBO

sv: oh thanks snygging!

2008-10-04 @ 12:56:17
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Eleonora

Tjooooooooooooo!

Jag är inne varje dag och läser din blogg =)dåligt med att skriva bara =) Jag vet inte när jag kommer hem t gbg igen, men du kommer få veta det! =D Hur är det annars med dig? Kramaaaaaaaar

2008-10-04 @ 13:10:43
URL: http://benora.blogg.se/
Postat av: Angelica

hahahha där har du rätt i ;D

2008-10-04 @ 14:51:53
URL: http://raggarsvin.blogg.se/
Postat av: Agge

Det där med klänningarna är ju en superbra grej!

2008-10-04 @ 15:49:00
URL: http://agge1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0