Hur fan hamnade vi här!?

Okey, nu har jag mycket att berätta. Svårt att blogga när man är på resande fot. Bussen kom fram i tid till Globen där vi fick en rundvandring och lite info om allt imorn. Vi är ju Crew så vi får backstage-pass och allt. Skolan sponsrar med mat och så, så vi har fått fin fin mat idag. Lunch påvägen och sedan middag på Globen.
Sedan var det dax att fösa ut oss studenter till nått ställe på Bosön, som vi trodde ska någorlunda hotell liknande men NEJ, vi kom i ett lägerskoleplace där väggarna börjat flagna, det luktar gamla madrasser, halvt igenkalkade duschar och endast ett fåtal duschar. Under all kritik!! Det blir en aning svårt att ta plats bland en 40 studenter, mestdels tjejer, på morgonen klockan sex när vi ska va i globen kl halv 8!! Känns mer som vi skulle få betalt föratt bo på detta stället. Det sjuka är att lärarna stanna kvar i stan och ska på på Globen Hotell... Ooookey, med en flaska vin och lite musik så ska väl allt gå om det nu bara är för två nätter visst? :D

Anyway, så ska det bli spännande att se hur mässan i Globen blir. Vi ska göra obesrvationer och intervjua besökare sedan dra lite slutsatser på hur hela mässan har varit, hur människor har tyckt att forum, seminarium och andra föredrag varit. Alltid lärorikt för vår utbildning skulle ja tro.


Lite bilder av dagen..



Dax för att ta en stoorklunk vin och fantisera ihop fjärilar och blomdoft här.

E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0