Bra Torsdag!

Vi är redan klara med plugget för idag och jag har hunit ta mig en fin fin promenad i solskenet. 'Oj va dom va oseriösa' tänker du säkert men det var vi, seriösa alltså. Det vi gjorde igår skulle bara finslipas lite och när vi läste igenom det var det ju grymt mycket bättre än vad vi minns de, Ha, som de kan bli =)
Cicci & Ida ville gå på stan, men det kände inte jag för. Känner att jag måste få lite städat, tränat och tvättat. Idag är de en bra dag för det. Nu är de snart vintertid och strumpor går ju åt som bara denn, och jag kan säkert använda mig av några par per dag, då jag inte gillar att gå i strumpor hemma så tar jag av mig dom och sätter på ett par nya när jag ska ut igen. Barfota is Great.



Ska snart titta på senatse avsnittet på Gossip Girl med. Äntligen! Försökte ladda ner de tidigare i veckan men hade nog inte tillräckligt med minne på datorn för det krånglade. Jo, jag vet...jag borde ha en extern hårddisk men tjaa man kan ju inte ha allt här i livet tyvärr. Fick helt enkelt radera lite skräp sen så, nu verkar det gå fin fint.
Nu längtar jag; ett gott mellanmål & Gossip girl medan strumporna blir rena & fina. Bra Torsdag!


Kommentarer
Postat av: Loo

vad har du hittat på idag då?

2008-10-23 @ 16:22:54
URL: http://loem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0